Vrei o pereche de căști wireless? Samsung AKG N400, mai bune decât Galaxy Buds+

Data: 2/04/2020 | Autor: .

Vrei o pereche de căști wireless? Samsung AKG N400, mai bune decât Galaxy Buds+

Dacă vrei să îți cumperi o pereche de căști wireless, o variantă foarte bună o reprezintă a doua generație Samsung Galaxy Buds. Reprezintă un progres semnificativ față de prima generație, atât în privința calității sunetului cât mai ales a autonomiei. Dincolo de aceste căști, mai există un gadget lansat de sud-coreeni, căștile Samsung AKG N400, care oferă o izolare fonică mai bună și rezistență la apă, relatează GadgetReport.ro

AKG, brand aflat sub umbrela Samsung, a anunțat zilele trecute lansarea căștilor, primele care oferă ANC (active noise cancellation) și rezistență la apă, facilități pe care nu le găsim pe Galaxy Buds+.

Samsung AKG N400 includ câte două microfoane pe fiecare cască, au drivere de 8,2 mm cu o frecvență între 10Hz-20KHz, 16 ohms, și 96 dB SPL. Căștile au un look aproape identic cu Galaxy Buds+, cu logo-ul AKG prezent pe ambele căști.

AKG N400 sunt disponibile, pentru moment, doar pe piața din Coreea de Sud, unde costă 190 de dolari, un preț cu 30% mai mare decât cel al Galaxy Buds+, justificat de facilitățile suplimentare.

Căștile au suprafețe tactile, pentru control, se conectează prin Bluetooth 5.0, au propria aplicație și suportă codecuri SBC și AAC.  Gadgeturile se conectează la asistenții AI precum Bixby, Google Assistant și Siri.

Fiecare cască cântărește 7.7g, iar carcasa are 65 de grame. Samsung AKG N400 beneficiază de standardul IPX7 pentru trezistența la apă și promit o autonomie de 6 ore la o singură încărcare (5 ore cu ANC activat). Împreună cu carcasa, autonomia crește la 12 ore.

AKG N400 se încarcă prin USB Type-C și sunt vândute în variantele black, blue și navy.

Să sperăm că le vom vedea, în curând, și în alte piețe, inclusiv în România.