Razer Iskur X, un nou scaun de gaming, solid și ergonimic

Data: 7/06/2021 | Autor: .

Razer Iskur X este cel mai nou membru al familiei de scaune de gaming Razer. Dispunând de o structură ranforsată cu oțel, de spumă de înaltă densitate și de suprafețe din piele sintetică multistrat foarte rezistentă, Razer Iskur X costă 399 euro.

Razer Iskur X susține o greutate de până la 136 kg și are un spătar curbat, oferind mai mult sprijin pentru o poziție naturală a coloanei vertebrale.

Cotierele 2D reduc încordarea încheieturii mâinilor și a umerilor, în timp ce marginea ridicată a șezutului maximizează susținerea părții superioare a piciorului.

Dispunând de un sistem multifuncțional de înclinare a spătarului, Iskur X poate fi repoziționat pentru a obține cea mai confortabilă postură chiar și în sesiuni lungi de gaming.

Razer Head Cushion și Razer Lumbar Cushion

De asemenea, Razer a lansat si Razer Head Cushion și Razer Lumbar Cushion.

Conceput pentru a fi utilizat alături de orice scaun de gaming, Razer Lumbar Cushion ajută la menținerea unei poziții neutre a coloanei vertebrale, suportul ergonomic luând forma spatelui utilizatorului. Acest lucru este posibil grație căptușelii cu spumă cu memorie.

Razer Head Cushion completează senzația de confort cu un miez dens de spumă cu memorie, adaptându-se la forma capului utilizatorului pentru un echilibru perfect de confort și susținere.

Razer Head Cushion costă 50 de euro, în timp ce Razer Lumbar Cushion poate fi cumpărat de pe site-ul Razer la 60 de euro.