Razer Nabu Watch. Smartwatch-ul cu o autonomie de 12 luni

Data: 29/05/2016 | Autor: .

Razer Nabu Watch. Smartwatch-ul cu o autonomie de 12 luniRazer, o companie cunoscută mai mult pentru accesoriile de jocuri, a prezentat primul său smartwatch. Razer Nabu Watch este un ceas inteligent cu două ecrane şi cu o autonomie remarcabilă, de până la un an!

Ceasul vine cu un look ce aduce aminte de ceasurile sportive din anii ’90.  Nabu Watch este însă un gadget inteligent, capabil să redea toate funcţiile devenite standard în industrie, de la afişarea alertelor de pe telefon sau tabletă, la monitorizarea activităţilor sportive.

Ceasul are un ecran principal, rotund, pe care sunt afişate cele mai importante informaţii, de la oră la numărul de paşi, calorii consumate etc., şi un al doilea display, în miniatură, pe care sunt afişate alertele de pe telefon, primite prin bluetooth.

Ceasul electronic are două baterii, una principală care îi asigură o autonomie de 12 luni, şi un acumulator care susţine funcţiile SMART şi care trebuie încărcat o dată pe săptămână.

Razer Nabu Watch va ajunge în magazinele din SUA la preţul de 149 de dolari. Mai există o versiune premium, intitulată Razer Nabu Watch Forged Edition care, la preţul de 200 de dolari, oferă un look negru premium şi butoane din oţel. Detalii aflaţi de pe site-ul oficial.