RCS-RDS Digi Mobil Optim. Cel mai ieftin abonament de telefonie&internet

Data: 13/01/2014 | Autor: .

Digi_Mobil_Optim-1

RCS-RDS a anuntat lansarea unui nou pachet de abonamente, Digi Mobil Optim, al carui cost lunar pleaca de la numai 2 euro, TVA inclus. Pentru acesti bani, primesti 200 de minute si 500 MB trafic de net. Pentru 10 euro, ai 1500 de minute in orice retea si 5 GB de trafic de internet. Este cel mai ieftin abonament din piata cu aceste caracteristici.

Abonamentul vine in mai multe variante – Optim 2, Optim 3, Optim 5, Optim 7, Optim 10. Ceea ce difera sunt minutele nationale si internationale incluse, precum si traficul lunar de date la viteza maximă.

Astfel, Digi Mobil Optim ofera convorbiri nelimitate catre reteaua Digi, mobil si fix (Digi Mobil si Digi Tel), de la 200 până la 1500 minute incluse in retelele fixe si mobile nationale si internationale, internet mobil cu trafic nelimitat inclus si viteze de până la 21,6 Mbps pentru traficul pana la 0,5 – 5 GB.

Viteza de acces este de până la 3,6Mbps, 7,2Mbps, 14,4 Mbps sau 21,6 Mbps aceasta fiind determinata de tipul echipamentului terminal utilizat si de dezvoltarea retelei 3G Digi Mobil. La depasirea traficului recomandat viteza de acces se va limita pana la 128 kbps viteza de download si până la 64 kbps viteza de upload.

Tarifele pentru convorbiri sunt de 0,6 eurocenti/minut, TVA inclus, pentru cele nationale fixe dupa consumarea minutelor incluse si 1,2 eurocenti/minut, TVA inclus, pentru convorbiri nationale mobile dupa consumarea minutelor incluse.

Contractele pentru pachetele Digi Mobil Optim se incheie pe o perioada de 12 luni sau 24 de luni.

Digi Mobil Optim