RCS-RDS extinde acoperirea Digi Online

Data: 29/06/2015 | Autor: .

digi online

Aplicatia Digi Online a devenit disponibila tuturor abonatilor din Romania, indiferent de pe ce retea de comunicatii o acceseaza. Incepand cu versiunea 4.0.5, posturile TV de pe Digi Online pot fi vizionate si din Orange, Vodafone si Telekom, retelele de internet de cablu concurente, etc.

Update-ul aplicatiei Digi Online aduce si imbunătătiri ale interfeței grafice, astfel incat experienta de utilizare este mult mai simpla si eficienta, indiferent de pe ce dispozitiv este accesata.

digi online -3

Digi Online este o aplicatie gratuita, destinata abonatilor RCS & RDS si care permite:
– vizionarea online a canalelor sportive Digi Sport 1, 2 si 3, a canalului de stiri Digi24 si a canalului muzical UTV
– accesarea celor mai noi stiri de pe Digi Sport si Digi24
– vizualizarea programului TV pentru toate canalele Digi *
– setarea de notificari de incepere a emisiunilor preferate de pe toate canalele Digi *
Canelele TV Digi: Digi Sport 1,2 si 3, Digi24, Digi Film, Digi World, Digi Life, Digi Animal World, UTV.
Pe canalele Digi Sport 1, 2 si 3 pot fi urmarite competitii sportive nationale si internationale, de la UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga – Spania, Serie A – Italia, Ligue 1 – Franta, Seria A Brazilia la MotoGP, Formula 3, handbal, hochei sau cele mai importante turnee de tenis.

Stirile Digi24 nationale si stirile celor 6 statii locale din Craiova, Oradea, Timisoara, Brasov, Iasi si Constanta iti prezinta noutatile de interes national si local.

Daca vrei sa vezi cele mai noi playlisturi muzicale, UTV iti ofera muzica de cea mai buna calitate.
Aplicatia Digi.Online poate fi instalata pe smartphone sau tableta ruland Android minim 4.0 (ICS). Pentru autentificare este nevoie de activarea serviciului din Contul Meu Digi.