RCS-RDS a lansat un MAGAZIN ONLINE. Telefoane in rate, fara dobanda!

Data: 17/06/2014 | Autor: .

magazin-rcs-rds-3

La numai cateva zile dupa ce si-a actualizat lista de telefoane mobile pe care le vinde in rate cu noile modele Galaxy S5, HTC One M8 si iPhone 5, operatorul de telefonie si date a lansat si un magazin online.

Prin intermediul acestuia, clientii pot achizitiona telefoane in rate, la preturi fara dobanda.

Magazinul online RCS-RDS beneficiaza de un layout simplu si atractiv care permite selectarea vizuala a telefoanelor.  Odata dat click pe fotografia telefonului, clientii au acces la datele tehnice si isi pot selecta abonamentul pe care vor sa il contracteze. Ulterior vor putea ridica telefonul si actele de la sediile companiei.

De exemplu, Samsung Galaxy S5, in versiunea de 16 GB, il puteti achizitiona cu un avans de 680 de lei si pana la 12 rate de de 169 de lei.  Iar HTC One M8 poate fi cumparat cu 710 de lei avans si rate de la 174 de lei pe luna.

magazin-rcs-rds-1

Pentru moment, magazinul online RCS-RDS poate fi accesat doar prin intermediul Digicare. Daca nu aveti un cont, va puteti realiza unul aici si apoi accesati sectiunea MAGAZIN ONLINE

Detalii despre oferta de telefoane in rate aflati din stirea difuzata ieri de GadgetReport.ro. O puteti citi AICI.

magazin-rcs-rds-2

 

Surse neoficiale afirma ca, in perioada urmatoare, magazinul va deveni disponibil si pentru cei care nu au un abonament de televiziune sau internet de la RCS-RDS, scopul fiind, bineinteles, de a-i convinge sa incheie contracte.

Informatia nu este confirmata oficial. Ne-am obisnuit, insa, ca RCS-RDS sa lanseze tot felul de oferte fara niciun fel de comunicare oficiala.

Cel mai bun exemplu il reprezinta oferta de televizoare si tablete in rate destinata fidelizarii clientilor de servicii de televiziune prin cablu si internet. Detalii aflati de aici.