RCS-RDS lanseaza internetul fix cu viteza peste 200 Mbps ?

Data: 7/10/2013 | Autor: .

tastatura 1RCS-RDS a invitat presa la o conferinta care va avea loc in aceasta saptamana, in care va anunta cea mai mare viteza de internet fix din Romania.

Conferinta are titlul „Digi Net, cea mai mare viteza la internet fix din Romania”, conform hotnews.ro.

Intrucat relativ recent UPC a lansat o oferta de viteza de internet de 200 Mbps, este logic ca noua oferta pe care o va anunta compania RCS-RDS sa depaseasca 200 Mbps.

Conform invitatiei RCS & RDS,la conferinta vor fi prezenti Valentin Popoviciu – Director Dezvoltare, Silviu Georgescu – Director Tehnic si Florin Nemes – Marketing Manager, mai anunta hotnews.ro.

De asemenea, tot privind oferta de internet, in contul dvs. de client la RCS-RDS, in tabul SERVICII – „Comanda echipamente” puteti comanda la pretul de 5 lei lunar echipamentul CPE Router H218N (ZTE), pentru care RCS-RDS anunța configurare gratuita, suport 24 ore din 24, control parental si „utilizare gratuita DynDNS”.
CPE Router H218N (ZTE) cum comand router RCS RDS DigiNet

De asemenea, RCS-RDS a lansat in acelasi meniu ( dar in tabul SERVICII, butonul Fiberlink ) si setari Dinamic DNS pentru conturile din reteaua FiberLink. Din aceasta sectiune aveti posibilitatea de a asocia un nume de DNS pentru conturile de fiberlink din reteaua RCS&RDS.