RCS&RDS: Internet gratuit pentru telefoanele mobile

Data: 2/08/2011 | Autor: .

RCS&RDS a lansat o noua campanie promotionala prin care ofera tuturor abonatilor la serviciile de internet fix prin fibra optica posibilitatea de a folosi gratuit internetul pe telefonul mobil.

In prezent, acesti abonati beneficiaza gratuit de servicii de internet mobil prin modemuri USB primite in custodie. In plus, compania oferea abonatilor la serviciile de internet fix (cablu sau fibra optica) acces gratuit la web prin reteaua nationala de hotspot-uri Wi-Fi.

Internetul mobil dezvoltat de RCS&RDS are viteze intre 384 kbps si 7,2 Mbps. Traficul de date este nelimitat, insa „viteza de acces se va limita la 128 kbps download si pana la 64 kbps upload dupa primii 5 Gbytes consumati”.

„De la 1 august 2011, toti abonatii la internet fix prin fibra optica Digi Net Fiberlink pot primi gratuit internet mobil pe telefon. Abonamentele de internet Fiberlink care primesc gratuit internet mobil pe telefonul mobil sunt Digi Net Fiberlink 1 si Digi Net Fiberlink 2”, se arata intr-un comunicat RCS&RDS.

Pentru a beneficia de oferta companiei, este suficient sa incheiati un contract de servicii cu RCS & RDS si sa aveti un telefon mobil cu modem 3G incorporat. Ultima oferta promotionala lansata de companie ofera o gratuitate de 3 luni de zile pentru abonamentele incheiate pe o perioada de minim un an.

„Gratuitatea se aplica imediat dupa instalarea serviciului, in primele 3 luni de contract, astfel: fractiune din prima luna, din momentul instalarii serviciului pana la finele lunii si urmatoarele doua luni”, precizeaza RCS & RDS.

Cel mai ieftin abonament care include TV, telefonie fixa si mobila, internet fix si mobil costa 59 de lei (13,93 euro), inclusiv TVA.