RCS&RDS lanseaza Digi World si Digi Life pe 1 octombrie

Data: 27/09/2012 | Autor: .

RCS & RDS a obtinut joi avizul CNA pentru emisia celor mai noi posturi TV ale sale, Digi World si Digi Life. Televiziunile isi vor incepe emisia la 1 octombrie si vor putea fi urmarite in toate grilele de programe si in toate pachetele de televiziune Digi TV ale RCS & RDS.

Digi World se anunta ca o vasta selectie de filme documentare despre lume de cea mai buna calitate, in timp ce Digi Life este singurul canal documentar construit in jurul universului fiecarui individ, al fiecarei persoane. Digi World este “despre lume”, in timp ce Digi Life este “despre tine”.

La Digi World vor putea fi urmarite documentare despre natura (fauna si flora), stiinta si tehnologie, geografie si calatorie, arta si istorie, IT si gadgeturi si despre om ca micro-univers. Canalul isi propune sa atraga prin diversitate si sa dezvaluie parte din secretele lumii.
Prin programele sale de sport si fitness, nutritie, sanatate, alimente, calatorie si descoperire, bricolaj, relaxare si hobby, Digi Life isi propune sa ajute telespectatorul sa gaseasca raspuns la intrebarile sale si sa fie inspiratia de care acesta are nevoie in fiecare zi.