RCS&RDS oferă mai multe date mobile la abonamente

Data: 30/05/2016 | Autor: .

RCS&RDS oferă mai multe date mobile la abonamente

RCS&RDS va crește, de la 1 iunie, volumul de trafic de date mobile în rețeaua 3G inclus în abonamentele Optim 2, Optim 3, Optim 5 și Optim Nelimitat, precum și Avantaj 2, Avantaj 3, fără costuri suplimentare pentru clienții noi și existenți, persoane fizice și juridice.

Astfel, abonamentul Optim Nelimitat va avea cea mai mare creștere a volumului de trafic, de la 5 GBytes/lună la 10 GBytes/lună.

În același timp, abonații Optim 2, Optim 3, Optim 5, Avantaj 2 și Avantaj 3 vor primi în plus trafic de până la 2 GBytes/lună, la 5 GBytes/lună.

După epuizarea traficului inclus în abonamente, clienții Digi Mobil ai RCS&RDS vor putea naviga nelimitat pe internet, însă la viteze de transfer mai scăzute.

Prețurile abonamentelor din portofoliul Digi Mobil încep de la 1,94 euro/lună (TVA inclusă) și includ, în funcție de pachetul ales, minute nelimitate în rețeaua Digi (fix-mobil), dar și în alte rețele naționale și internaționale (fix-mobil), sute de SMS-uri, trafic lunar de date mobile de până la 10 GBytes în rețeaua 3G și de până la 30 GBytes la viteză maximă în rețeaua 4G.

La finalul lunii aprilie, Digi Mobil avea peste 2 milioane de abonați, persoane fizice, și o cotă de piață estimată de 25% din piața abonamentelor pentru persoane fizice.