Reacţia epică a comentatorilor britanici după FC Barcelona-PSG

Data: 9/03/2017 | Autor: .

Reacţia epică a comentatorilor britanici după FC Barcelona-PSG

Finalul incredibil al meciului FC Barcelona-PSG, de aseară, din Liga Campionilor, a intrat în istoria fotbalului. Un clip video care arată reacţia comentatorilor de la postul de televiziune britanic BT Sport a devenit viral pe internet, relatează GadgetReport.ro

După golul calificării catalanilor, înscris în ultimele secunde ale prelungirilor partidei FC Barcelona-PSG, de Sergi Roberto, comentatorii şi invitaţii din studioul televiziunii britanice, foştii mari fotbalişti Rio Ferdinand, Steven Gerrard şi Gary Lineker au izbucnit în urale, iar Michael Owen s-a apucat să alerge prin platou.

Clipul video care surprinde reacţia acestora, ridicat pe Twitter, a devenit viral pe internet, adunând peste 2 milioane de vizualizări în numai câteva ore.

FC Barcelona s-a calificat în optimile Ligii Campionilor după ce a reuşit să înscrie 6 goluri în partida cu PSG (scor final 6-1). În meciul tur, francezii s-au impus cu scorul de 4-0. Reuşita incredibilă a catalanilor reprezintă cel mai spectaculos comeback din istoria fotbalului.

Presa internaţională a relatat, pe spaţii ample, despre meciul istoric de aseară. La Gazzetta delo Sport a scris despre „cea mai mare revenire din istorie” si a amintit ca nicio echipa nu a reusit sa se califice vreodata in Liga dupa ce a fost invinsa cu 4-0 in tur.

Marca a titrat: „La mayor remontada de la historia del fútbol europeo”. Jocul din aceasta seara va fi adus mereu in discutie atunci cand o echipa va avea de recuperat o diferenta mare de scor. O partida care a intrat in istoria Barcelonei”, au relatat jurnaliştii spanioli.

Si cotidianulAS a relatat că FC Barcelona a făcut istorie, apreciind însă şi ajutorul oferit de arbitrul care a acordat eronat lovitura de pedeapsa la caderea lui Suarez. „Mandria acestor jucatori si capacitatea lor de a concura nu are limite”, a titrat AS.

Francezii de la Le Figaro au titrat: „Fiasco istoric. Cataclism pentru PSG”.

„Parisul a cazut … total. Mizerabil. Lamentabil. Ceea ce parea de-a dreptul irational a avut loc in fata ochilor nostri mariti de uimire. PSG a distrus totul dupa un tur perfect… Una din cele mai mari performante din istoria fotbalului”, a mai scris Le Figaro, in timp ce France Football a acuzat greselile mari de arbitraj in favoarea Barcelonei – „PSG cade de la mare inaltime”.