Real Football 2012, disponibil pe Android

Data: 14/02/2012 | Autor: .


Gameloft a anuntat lansarea jocului Real Football 2012 pentru gadgeturile cu sistemul de operare Android. Avand grafica si animatii imbunatatite, mai multe ligi de fotbal, mai multi jucatori, mai multe stadioane si un editor de continut complet nou, cea mai recenta versiune a celebrului joc ofera un nivel superior de simulare a meciurilor de fotbal.

Noua versiune a celebrului joc dispune de un editor de continut ce permite jucatorilor sa creeze si sa impartaseasca prietenilor experienta de joc.

Real Football 2012  ofera 14 ligi de fotbal, peste 350 de jucatori cu numele lor reale si 20 de stadioane din lume.

Real Football 2012 nu este un simplu simulator de fotbal, acesta permite utilizatorului sa fie informat constant despre rezultatele din cupe prin RSS feed-ul oficial integrat in meniul jocului.

 

De asemenea, jucatorii pot sa dezbata cele mai tari faze din meciuri pe forum si sa isi incarce imagini cu fotbalistii favoriti in galeria de imagini. In timp ce asteapta ca jocul sa se incarce, jucatorul se bucura de citate ale fotbalistilor celebri pe care le poate impartasi prietenilor. In plus, jucatorii isi pot transmite prin SMS rezultatele primite live.

Jocul poate fi descarcat de aici. Real Football 2012 este disponibil si pentru iOS.