Assassin’s Creed III vine de Halloween

Data: 17/02/2012 | Autor: .

Ubisoft va lansa Assassin’s Creed III pe 30 octombrie, de Halloween, a declarat Yves Guillemot, CEO-ul companiei. “Va fi cea mai importanta lansare din istoria Ubisoft”, a afirmat acesta.

Anuntul a fost facut in cadrul unei conferinte ţinute de Ubisoft cu investitorii, relateaza GameSpot.

Noua serie ar urma sa aduca un nou personaj principal. Totodata, fanii asteapta cu interes sa vada in ce perioada istorica va fi plasat jocul. In Egiptul antic, inChina, in timpul revolutiei franceze sau in perioada formarii SUA?

Intrebat de jurnalisti, oficialul Ubisoft nu a vrut sa spuna niciun cuvant despre povestea jocului. A precizat doar ca acesta va depasi, cu siguranta, vanzarile Assassin’s Creed Revelations.

Lansat anul trecut, jocul a fost vandut in peste 7 milioane de exemplare. Revelations a încheiat trilogia dedicată eroului Ezio Auditore da Firenze.

Actiunea se  petrece in Constantinopol, acolo unde Ezio Auditore, aflat pe urmele legendarului asasin Altair – protagonistul primului Assassin’s Creed, infrunta amenintarea templierilor ce creste in interiorul Imperiului Otoman.

Ubisoft ofera o experienta cel putin la fel de antrenanta ca si in precedentele serii. Game-ul beneficiaza de noi personaje, harti si optiuni multiplayer.

Daca credeti ca si prietenii dvs. sunt interesati de acest material,  nu ezitati sa ii dati like sau share din butoanele de mai jos. Multumim.