“Real Steel”, lider in box office-ul nord-american

Data: 17/10/2011 | Autor: .

Pelicula science-fiction Real Steel (Pumni de otel) ocupa primul loc in clasamentul incasarilor din cinematografele americane, relateaza Reuters. Top 3 include  si productiile Footloose si The Thing.

Real Steel a inregistrat incasari de 16,3 milioane de dolari, ocupand astfel, pentru a doua saptamana consecutiv, primul loc in clasamentul celor mai urmarite filme in SUA.

httpv://www.youtube.com/watch?v=3S8a180uYBM

Filmul, regizat de Shawn Levy, cu Hugh Jackman in rolul principal, spune povestea unui fost pugilist care isi pregateste revenirea in ring construind un robot, intr-un viitor in care masinile au luat locul oamenilor in box.

Locul secund in box office a fost ocupat de filmul „Footloose: Dans interzis”, cu 16,1 milioane de dolari. Pelicula din 1984, regizata de Kenny Ortega, cu Andie MacDowell, Dennis Quaid si Jason Ferguson, prezinta peripetiile unor tineri care incearca sa se revolte impotriva unor interdictii impuse de autoritati.

httpv://www.youtube.com/watch?v=gtjI6OHVk00

Locul 3 in clasamentul celor mai mari incasari este ocupat de thriller-ul „The Thing”, cu 8,7 milioane dolari.

httpv://www.youtube.com/watch?v=UKjErC2JLQc

Regizat de Matthijs van Heijningen Jr, după un scenariu de Eric Heisserer si Ronald Moore, filmul prezinta povestea unei expeditii care descopera un extraterestru captiv în nordul Scandinaviei. Odata eliberat din gheturi, acesta isi va ataca salvatorii.

Top 10 – cele mai mari incasari din cinematrografele americane mai include, in ordine, filmele „The Ides of March”, „Dolphin Tale”, „Moneyball: Arta de a invinge”, „50/50”, „Courageous”, „The Big Year” si „The Lion King (in 3D)” .