Record de vanzari pentru noua consola de jocuri Sony PlayStation 4 (VIDEO)

Data: 18/11/2013 | Autor: .

 playstation-4-consola-558x304Sony a anuntat ca a vandut, in primele 24 de ore de la lansarea oficiala, peste 1 milion de console de jocuri PS4 pe piata americana. Prezentata in premiera in iunie, consola costa 399 de dolari.

Consola vine cu un procesor spectaculos, 8-core x86 si 8GB de RAM GDDR5. Gadgetul ruleaza jocurile de pe un Blu-ray/DVD si le inmagazineaza intr-un hard de 500GB. PlayStation 4 aduce si un nou controller DualShock 4, cu touchpad si o camera PlayStation 4 Eye, pentru care utilizatorii trebuie sa plateasca in plus 59 de dolari.

PlayStation 4 (PS4) are un pret de referinta de 399 de dolari in Statele Unite, cu 20% mai mic fata de Xbox One, consola ce va fi lansata pe 22 noiembrie.

Preturile PlayStation 4 variaza de la 399 de dolari in SUA la 399 de euro in Europa si 349 de lire in Marea Britanie, in timp ce Xbox One va costa 499 de dolari in SUA, 499 de euro in Europa sau 429 de lire in Marea Britanie.

Daca vreti sa jucati in cloud, pe internet, trebuie sa platiti o taxa de membru de 49.95 de dolari pe an. Astfel veti primi update-uri pentru consola si jocuri, 3GB de spatiu de stocare in cloud si posibilitatea de a testa jocuri in varianta beta si demo.

Noua consola permite utilizatorilor sa vizioneze programe multimedia pe internet, de pe surse precum LoveFilm, Netflix, Amazon, Hulu Plus, iPlayer, si Demand5.

Sony a lansat un material video in care prezinta, intr-un mod inedit, consola PlayStation 4.

PlayStation 4 vine la pachet cu 30 de zile de PlayStation Plus gratuit și 10 dolari credit în Sony Entertainment Network Wallet ce va putea fi folosit în PlayStation Store din Statele Unite, a anunțat Sony.

Cei care se abonează la serviciul Premium al Music Unlimited vor putea să-l testeze timp de 30 de zile.

PlayStation Plus este necesar pentru a putea juca titluri online de PlayStation 4, mai puțin cele free-to-play.