Recordul incredibil doborât de Samsung cu noua generaţie Galaxy S6 (VIDEO)

Data: 9/03/2015 | Autor: .

SAmsung-Galaxy-S6-gadgetreport-593x304

Sud-coreenii ar fi primit peste 20 de milioane de precomenzi pentru noile smartphone-uri Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge, ce au fost lansate la începutul lunii la Mobile World Congress 2015. Cele două gadgeturi vor ajunge pe piaţă la mijlocul lunii aprilie.

Potrivit The Korea Times, care citează un director executiv al unei companii de telefonie mobila, Samsung ar fi inregistrat 15 milioane de precomenzi pentru Galaxy S6 si 5 milioane pentru Galaxy S6 Edge. „Acesta este un record’, a declarat oficialul, remarcand „impresia pozitiva’ lansată de cea de-a sasea generatie Samsung Galaxy S.

In timpul targului de la Barcelona, seful Samsung Electronics mobile, Shin Jong-kyun, a declarat reporterilor ca precomenzile pentru noile telefoane sunt foarte mari, fara a prezenta date concrete.

Samsung Galaxy S6 si S6 edge pot fi pre-comandate si in Romania. eMAG vinde Galaxy S6 la pretul de 3.299 lei pentru versiunea cu 32GB memorie interna si pe cea de 128GB la 4.199 lei. Samsung Galaxy S6 edge poate fi pre-comandat la pretul 3.899 lei (32GB), iar cea de 128GB la 4.799 lei. La MediaGalaxy si DOMO, preturile sunt similare.

Cele doua telefoane vor ajunge in magazinele din Romania la mijlocul lunii aprilie. Toti marii retaileri le vor avea in oferte.

Telekom şi Orange au anuntat, oficial, că vor oferi cele două telefoane Samsung, Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge, dar şi modelul HTC One M9, incepand din a doua jumătate a lunii aprilie. Si Vodafone a anuntat aceiasi perioadă pentru lansarea in Romania.

„Vodafone va oferi noile smartphone-uri, incepand cu 17 aprilie, alături de o gamă atractivă de planuri tarifare, ce vor permite utilizatorilor să beneficieze de avantajele Supernet 4G“, a precizat Vodafone.