Red Dead Redemption 2, succes spectaculos de vânzări

Data: 7/02/2020 | Autor: .

Red Dead Redemption 2, succes spectaculos de vânzări

Rockstar a vândut peste 29 de milioane de jocuri Red Dead Redemption 2 anul trecut, arată ultimele rezultate financiare ale publisherului, citate de Take-Two și preluate de GadgetReport.ro

Creșterea spectaculoasă a vânzărilor jocului vine în contextul în care Rockstar a lansat, anul trecut, pe 5 noiembrie, o versiune pentru PC și a dezvoltat Red Dead Online odată cu extinderea modului multiplayer.

În varianta pentru PC, Red Dead Redemption 2 beneficiază de o grafică superioară versiunilor pentru console. De la iluminarea globală la rezoluțiile umbrelor și frame-rate-urilor 4K, varianta pentru PC exploatează la un nivel optim cele mai noi plăci grafice apărute pe piață.

Red Dead Redemption 2 în variantele pentru PlayStation 4 și Xbox One au fost lansate în octombrie 2018.

Red Dead Redemption 2, și mai spectaculos, în versiunea pentru PC

Potrivit Take-Two, în ciuda vânzărilor semnificative, Red Dead Redemption 2 are mici șanse să egaleze performanța unui alt joc Rockstar, Grand Theft Auto V. Lansat în 2013, jocul a fost vândut în peste 120 de milioane de copii, un record pentru industria de gaming.

Dacă vreți să cumpărați jocul Red Dead Redemption 2, găsiți varianta pentru PS4 pe acest link, la cel  mai bun preț. Varianta pentru Xbox One poate fi cumpărată de AICI.