Review Inpris Way. Un gadget ingenios care te ajută în mașină sau pe bicicletă

Data: 20/10/2021 | Autor: .

Inpris Way. Un gadget care te ajută în mașină sau pe bicicletă

Peste 50% dintre accidentele rutiere din ziua de azi se petrec din cauza neatenției șoferilor. Preocupați să-și verifice telefonul, să apese pe touchscreen-ul de pe bord sau din alte motive, uită de volan și astfel se ajunge la accidente grave, cu victime și pagube materiale. Nici motocicliștii sau bicicliștii nu fac notă discordantă. Și ei au o problemă atunci când se uită la telefon. Există însă o soluție ingenioasă care îi poate ajuta pe toți să fie mai atenți în trafic, fără să uite de telefon.

Inpris Way este, în esență, un controller inteligent pe care îl prinzi pe volan sau pe ghidon și care îți permite să controlezi mesajele, muzica, să răspunzi la apeluri și să faci o mulțime de alte lucruri pe telefon.

Gadgetul se contectează prin Bluetooth la telefon și, cu ajutorul unei aplicații speciale, preia pe controller tot felul de funcții, pe care să le gestionezi din butoanele acestuia.

Cumpara Inpris Way la cel mai bun pret, de pe acest LINK.

Aplicația Inpris Way

Aplicația Inpris Way este gratuită și o descarci din Google Play. Este important de spus că o poți instala pe mai multe gadgeturi în același timp, de la telefon la tabletă. Asta pentru că ai, în cutie, trei serial-uri dedicate cu care o înregistrezi.

Odată instalată și sincronizată, Inpris Way este gata de folosit. Nu trebuie decât să îi setezi fiecare buton în parte ce să facă. De exemplu, prin conectare vocală îi poți seta să transmită mesaje pe Whatsapp sau să gestioneze apelurile.

Inpris Way este disponibilă și în limba română, astfel că te vei descurca destul de ușor în aplicații.

O gamă largă de funcții

Cu ajutorul Inpris, vei putea, de exemplu, să îți setezi lista de melodii de pe Spotify, să setezi o comandă de navigație – adică unde să mergi sau să alegi un post de radio online.

Mai mult, Inpris Way îți permite chiar să lansezi aplicația de fotografie sau video și să înregistrezi prin simpla comandă vocală.

Lista aplicațiilor compatibile este foarte lungă, de la Spotify, la YouTube, Waze, Google Maps, WhatsApp si multe altele.

Bineînțeles, pentru a folosi la maximum acest gadget, va trebui să dai acces aplicației la toate conturile tale asociate.

Fără lag și întreruperi

Cert este că, din momentul în care o setezi, aplicația și implicit controller-ul vor funcționa optim, fără niciun fel de lag și întrerupere.

Inpris Way este, pur și simplu, un instrument util, pe care îl poți controla cu degetul, indiferent de condițiile meteo. Asta pentru că materialul din care e făcut e de bună calitate, butoanele se simt când le apeși și, bineînțeles, este rezistent la apă.

Cumpara Inpris Way la cel mai bun pret, de pe acest LINK.