‘Rise of Skywalker’, al doilea cel mai prost scor pe Rotten Tomatoes din saga ,,Star Wars’’

Data: 21/12/2019 | Autor: .

‘Rise of Skywalker’, al doilea cel mai prost scor pe Rotten Tomatoes din saga ,,Star Wars’’

Star Wars: The Rise of Skywalker înregistrează al doilea cel mai prost scor pe cunoscuta platformă de evaluare a filmelor Rotten Tomatoes, din toată seria Star Wars. Cu 53%, noul film este depășit în clasament doar de ,,The Phantom Menace’’, un alt film foarte prost, relatează GadgetReport.ro

Presa internațională continuă să critice în termeni duri noua producție Star Wars: The Rise of Skywalker. Experții citați de Variety.com afirmă că filmul suferă de o frustrantă lipsă de imaginație.

Dacă ‘Rise of Skywalker’ a obținut un scor de 53%, “The Force Awakens” se află la polul opus, cu 93%, alături de “The Last Jedi”, cu 91%.

GadgetReport.ro nu a ezitat să scrie, după avanpremieră, că dincolo de efectele speciale, de atmosfera unică, povestea din Star Wars merita, parcă,  un alt final, demn de primele episoade din serie.

Star Wars: The Rise of Skywalker pare un fel de fast-food cinematografic, fără prea multe valențe artistice.

Nici măcar luptele cu săbii laser nu mai sunt prezentate ca odinioară, iar dialogurile dintre personaje scârțâie, multe fiind momentele în care logica trece în zona SF.

Citiți review-ul GadgetReport.ro pe linkul de mai jos.

Review Star Wars: The Rise of Skywalker. O poveste încâlcită, salvată de efectele speciale

Cert este că, dincolo de critici, Star Wars: The Rise of Skywalker a adunat, deja, încasări de 40 de milioane de dolari în prima zi de la premieră, devenind astfel al cincilea cel mai bine vândut film din istorie, din această perspectivă, după “Avengers: Endgame,” “The Force Awakens,” “The Last Jedi” și “Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2.”