Rockstar Games a lansat noul trailer pentru jocul GTA V (VIDEO)

Data: 15/11/2012 | Autor: .

Rockstar Games a lansat cel de-al doilea trailer al jocului Grand Theft Auto V.  Cel mai asteptat joc pentru pasionatii genului ar putea debuta in primul trimestru al anului viitor.

Lansarea acestuia a fost intarziata din cauza uraganului Sandy care a dat peste cap planurile de filmare din New York. Filmul prezinta noile personaje din  orasul Los Santos, o versiune virtuala a Los Angeles-ului.

Este al doilea  trailer dupa cel  lansat pe 2 noiembrie 2011, care a dezvaluit numai o mica parte din capacitatile jocului.

GadgetReport.ro scria, anterior, ca potrivit surselor citate de presa internationala, GTA V va beneficia de o grafica spectaculoasa si, cel mai probabil va avea o versiune 3D.  Grand Theft Auto V va avea o varianta single player si una multiplayer online.

Expertii in jocuri speculeaza ca simplitatea trailerului si lipsa oricaror ale informatii legate de acest joc sugereaza ca Rockstar Games cauta sa dea lovitura, iar secretele tehnologice sunt bine tinute sub control.

Grand Theft Auto V este asteptat cu nerabdare de milioane de gameri din intreaga lume. Asta mai cu seama ca au trecut patru ani de la lansarea GTA IV, cel mai bine vandut produs din lume. Ultimul joc din seria GTA a fost lansat pe 29 aprilie 2008.

Urmariti, mai jos, si primul trailer al jocului.