Rulezi un software piratat? De ce să nu descarci Windows 10

Data: 17/08/2015 | Autor: .

programe pirat

Dacă vreţi să faceţi upgrade-ul la Windows 10, ar trebui să vă gândiţi cu mare atenţie, asta dacă aveţi instalat pe calculator un software piratat, de la office la jocuri, filme, muzica etc.

Potrivit Ubergizmo, Microsoft a introdus in serviciul EULA posibilitatea de a dezactiva toate programele piratate care sunt rulate prin intermediul platformei W10.

“Putem să verificăm automat versiunea de software şi să descărcăm update-urile de software sau schimbări de configuraţie (configuration changes), incluzand cele care previn accesul la o serie de servicii, jocuri contrafacute sau dispozitive hardware periferice”, se spune in descrierea Microsoft EULA.

Potrivit jurnalistilor de la Windows Central, acceptand serviciile EULA, orice utilizator da dreptul practic Microsoft sa scaneze calculatorul si sa blocheze orice program considerat pirat sau cu potential de contrafacere, inclusiv pe cele care permit accesul la o serie de servicii pe care Microsoft nu le agreaza. Asta va insemna adio muzica, filme si programe descarcate de pe torenti.