Samsung a lansat Galaxy Fold în România. Prețul, demn de Cartea Recordurilor

Data: 6/12/2019 | Autor: .

Samsung a lansat Galaxy Fold în România. Prețul, demn de Cartea RecordurilorSamsung a lansat pe piața românească primul său smartphone pliabil, Galaxy Fold, în cadrul unui eveniment de presă care a avut loc în Afi Cotroceni, în noul magazin Samsung Experience Store. Samsung Galaxy Fold poate fi cumpărat la prețul de 12.500 de lei, de la eMag, redus de la 15.000 lei. Îl puteți găsi, totodată, și în magazinele Samsung Experience Store, Orange, Vodafone și Altex, relatează GadgetReport.ro

Verifică cel mai bun preț pe acest LINK.

Prezentat în premieră în primăvară, Samsung Galaxy Fold a fost amânat de sud-coreeni după ce testele făcute de bloggeri au relevat faptul că acesta are probleme semnificative.

Între timp, telefonul de 2000 de euro al sud-coreenilor a fost ,,sigilat’’ pentru ca praful și impuritățile să nu mai poată intra, pe la balamale, sub ecran.

În al doilea rând, Samsung a găsit o soluție pentru ca ecranul protector să nu mai poată fi scos și, astfel, display-ul pliabil să nu mai sufere problemelele semnalate de jurnaliștii care au testat prima versiune a Galaxy Fold.

Samsung Galaxy Fold vine acum cu un mecanism de pliere optimizat, care se închide compact printr-o singură mișcare, datorită unei balamale ce are mai multe trepte de interblocare, un display cu 50% mai subțire decât al unui smartphone obișnuit, un design compact, două baterii și un sistem de șase camere foto.

Galaxy Fold este potrivit pentru o utilizare rapidă atunci când este închis, putând fi folosit lejer cu o singură mână, și se transformă într-o mini tabletă atunci când este deschis. Utilizatorii pot deschide simultan până la trei aplicații, având parte de tranziții intuitive și fără întreruperi între telefonul pliat și cele două ecrane principale.

Dincolo de cele două ecrane, cel exterior de 4.6-inch HD+ respectiv cel interior de 7.3-inch Dynamic AMOLED Infinity Flex Display, Galaxy Fold include un chipset AP 7nm 64-bit Octa-core Snapdragon 855 și 12 GB de memorie RAM, alături de un spațiu de stocare de 512 GB. Telefonul are un scaner de amprente aflat pe partea în care degetul arătător stă în mod obișnuit, astfel încât dispozitivul se deblochează cu ușurință.

Telefonul include două baterii, de 4380 mAh, cu încărcare rapidă și wireless. Sistemul dual de baterii a fost special conceput pentru a ține pasul cu multitudinea de activități pe care telefonul le suportă. Galaxy Fold este, de asemenea, capabil să se încarce pe el, dar și un al doilea dispozitiv, ambele simultan, prin Wireless PowerShare, conectat la un singur încărcător, astfel încât să îl puteți lăsa pe al doilea acasă.

Samsung afirmă că Galaxy Fold a fost gândit pentru entertainment. Datorită imaginilor imersive de pe ecranul dinamic AMOLED și a sunetului clar de pe difuzoarele stereo AKG, filmele și jocurile preferate, precum Asphalt 9, sunt redate în culori bogate, iar sunetul are o calitate excelentă.

Telefonul rulează Android 9 în standard dar urmează, bineînțeles, să treacă la noul sistem de operare Android 10.

La capitolul foto, Galaxy Fold propune trei camere pe spate (Ultra-Wide: 16MP, F2.2, Wide: 12MP (2PD), F1.5/F2.4, OIS, Tele: 12MP, F2.4, OIS) două în interior și una în lateral (10MP (2PD), F2.2, Wide: 10MP (2PD) F2.2 RGB depth: 8MP, F1.9).

Dacă te interesează telefonul, îl poți cumpăra, la reducere de AICI.