Samsung brevetează telefonul flexibil! Aşa arată smartphone-ul viitorului (VIDEO)

Data: 16/03/2015 | Autor: .

SAMSUNGSDI-Flexible-gadgetreport

Samsung pregăteşte primul smartphone care se îndoaie precum o foaie de hârtie. După ce, anul trecut, la InterBattery 2014 convention din Coreea de Sud, a prezentat o baterie revoluţionară, sud-coreenii au brevetat acum, în Statele Unite, şi telefonul flexibil.

Peste câţiva ani, telefoanele mobile din prezent ni se vor părea demodate, la fel cum considerăm magnetofoanele sau televizoarele cu tub catodic. De la modelele cu format clasic, din prezent, producătorii vor trece la telefoanele flexibile.

telefon-flexibilTelefonul flexibil brevetat în SUA se bazeaza pe un un set de elemente care se vor putea indoi unul spre celalalt, formand o curba.

Samsung lucrează de ceva vreme la inovaţia despre care se spune că va revoluţiona lumea tehnologiei.

Cand spunem ca ne aflam in pragul unei adevarate revolutii, nu exageram cu nimic. Ecranele OLED si bateriile flexibile  vor ajunge, treptat, sa echipeze aproape toate lucrurile pe care le folosim zilnic.

Ne vom lua adio de la telefoanele din ziua de azi si vom trece la unele extrem de subtiri, flexibile si indestructibile. Vom avea televizoare la ce dimensiuni vrem, ce vor fi “taiate” in magazin la marimea dorita si le vom aplica pe perete, acasa, ca pe tapet.

GadgetReport.ro relata, anterior, ca Samsung, LG, Philips, Sharp, Sony si Microsoft lucreaza de ani de zile la dezvoltarea unor gadgeturi flexibile.

Vom avea pana si sticle cu ecrane OLED pe care vom vedea clipuri video cu detalii despre continutul acestora, sfaturi de sanatate etc.

Ca sa intelegeti mai bine cum vor arata aceste gadgeturi, urmariti si clipul urmator.

Noile ecrane au aparut pe surse inca din 2010. Urmariti cat sunt de rezistente

Mai jos aveti un clip video care prezinta primele gadgeturi cu ecrane OLED.