Samsung Charger Trio, un incarcator excelent pentru telefoanele, castile si ceasurile tale

Data: 20/09/2021 | Autor: .

Daca te-ai saturat de cabluri, de incarcatoare si adaptoare pentru gadgeturile tale, o solutie excelenta este Samsung Charger Trio, un pad de incarcare care iti permite sa iti incarci telefoanele, castile si smartwatch-ul in acelasi timp.

Sase bobine in interiorul incarcatorului Wireless Trio iti simplifica posibilitatea de a lasa dispozitivul jos si a-l incarca. Extinde zona de acoperire a incarcarii – doar seteaz-o pe suport pentru a obtine o crestere a puterii. Il poti cumpara de pe acest LINK

 

Potrivirea perfecta pentru Galaxy Watch

Cu spatiul dedicat pentru ceasurile Galaxy, iti poti mentine ceasul alimentat pentru a parcurge intreaga zi. Un magnet interior in partea dreapta a incarcatorului iti ghideaza ceasul in locul de incarcare. Si in stanga iti poti incarca telefonul, seria Galaxy Buds si multe altele.

Alimentare cu viteza

Obtine o crestere rapida a bateriei, cu capacitatea Fast Charging. Tu si prietenii tai cu dispozitive compatibile puteti reveni la 100% chiar mai repede, valorificand o putere cu mai multi wati.

Design simplu, pentru a se potrivi interiorului tau

Forma subtire are un design minimalist, cu pictograme simple si o lumina LED. Disponibil in alb si negru, il poti selecta pe cel care se potriveste cel mai bine cu decorul camerei tale si il poti lasa afara, atunci cand nu este utilizat.

Stralucirea care te anunta

Lumina LED iti indica intuitiv nivelul de incarcare al dispozitivului tau, prin diferite culori: rosu pentru incarcare, rosu intermitent pentru eroare de incarcare si verde pentru incarcare completa. Cand este timpul sa te culci, le poti estompa, pentru a nu-ti deranja somnul de frumusete.

Pastreaza-ti husa deschisa

Ofera-i telefonului o pauza si pastreaza-l protejat. Incarcarea trece prin carcasa subtire, astfel incat nu trebuie sa-i scoti husa atunci cand ai nevoie de mai multa energie.