Samsung cumpără masiv publicitate. Îşi cere scuze pentru Galaxy Note 7

Data: 8/11/2016 | Autor: .

Samsung cumpără masiv publicitate. Îşi cere scuze pentru Galaxy Note 7

Sud-coreenii de la Samsung încearcă, în toate felurile, să-şi spele imaginea după scandalul Galaxy Note 7. În tentativa de a-şi turna cenuşă în cap, gigantul IT&C a cumpărat pagini întregi de reclamă în The New York Times, The Wall Street Journal şi The Washington Post, relatează GadgetReport.ro.

Samsung publică în paginile ziarelor o scrisoare a şefului Samsung Electronics SUA, Gregory Lee, în care acesta îşi cere scuze pentru dezastrul Note 7.

„Un ţel important al misiunii noastre este de a oferi cele mai bune standarde de securitate şi calitate. Recent, am eşuat în această promisiune. Pentru acest lucru ne pare rău, cu adevărat”, afirmă Lee.

„Vom reexamina fiecare aspect al dispozitivului, incluzând hardware-ul, software-ul, producţia şi structura bateriei. Ne vom mişca cât putem de repede, însă ne vom lua şi timpul necesar pentru a obţine răspunsurile necesare”, a mai spus sud-coreeanul.

Samsung face referire şi la decizia de a rechema 2,8 milioane de maşini de spălat, care prezentau un pericol. „Suntem recunoscători pentru susţinerea primită şi, din nou, ne pare foarte rău pentru cele întâmplate”, mai spune şeful Samsung America.
Samsung nu a anunţat astfel de campanii publicitare pentru Europa şi celelalte ţări, în special China, acolo unde au fost cei mai mulţi clienţi de Note 7.

CITEŞTE ŞI:

Peste 1 milion de oameni folosesc încă Galaxy Note 7

Efectul Galaxy Note 7. Profitul Samsung scade cu 30%