Samsung Family Hub 2.0. Cum arată un frigider inteligent

Data: 7/01/2017 | Autor: .

 

Samsung Family Hub 2.0. Cum arată un frigider inteligent

Samsung a prezentat la CES 2017, din Las Vegas, frigiderul Family Hub 2.0. Acesta se conectează la internet şi îţi permite să vezi ce alimente ai înăuntru, de oriunde te-ai afla, printr-o aplicaţie de mobil. Iar dacă ai nevoie să faci cumpărături, o poţi face direct, prin telefon, de la birou sau din maşină, relatează GadgetReport.ro

Faţă de generaţia anterioară, Family Hub 2.0 vine cu o interfața complet nouă și ușor de utilizat , dezvoltată pentru a permite membrilor familiei să-și creeze propriile profiluri folosind avatare sau poze personale.

Cu un ecran LED tactil de 21,5 inci, care servește drept buletin digital interactiv, membrii familiei pot distribui fotografii, pot accesa calendare actualizate, pot scrie de mână și posta memo-uri în timp real, de oriunde ar fi, prin profilurile lor și prin aplicația Family Hub de pe smartphone-urile lor.

În plus, tehnologia avansată de voce Samsung a fost și ea integrată în multe dintre aplicațiile Family Hub 2.0.

De exemplu, pe lângă faptul că pot controla diverse aplicații, utilizatorii pot iniția comenzi vocale pentru a afla cum este vremea sau cât este ceasul, pot adăuga produse pe lista de cumpărături și apoi cumpăra online alimentele de care au nevoie, pot administra diverse liste, precum și activitățile programate în calendar.

Cu Family Hub 2.0, utilizatorii pot vedea ce produse alimentare trebuie cumpărate prin camerele interne ale frigiderului. Imagini cu acele produse pot fi adăugate în lista de cumpărături și comandate direct prin aplicația Groceries, by Master Card. În plus, aplicația Recipes, ce aparține AllRecipes, oferă posibilitatea de a citi mai ușor o rețetă sau de a mări textul acesteia, pentru ca utilizatorii să poată face în bucătărie mai multe lucruri, în același timp, dar și pentru a avea acces la rețete din diverse țări ale lumii.

Frigiderul Samsung Family Hub 2.0 este conectat, printre altele, la magazinele LIDL, cu care Samsung are un acord de cooperare.

Tot la CES 2017, Samsung a lansat şi mai multe modele de echipamente încorporate, cum sunt cuptoarele simple sau duble, plitele incorporabile pe gaz, cele electrice și cu inducție sau hotele incorporabile.

Cuptorul dublu dispune de tehnologia populară Flex Duo, ce oferă trei compartimente separate printr-un Smart Divider. Cuptoarele încorporate au și funcțiile SteamBake și SteamRoast, pentru un control mai bun al gustului și texturii mâncării, iar plitele incorporabile au unele dintre cele mai puternice arzătoare și configurații personalizate de pe piață. Funcția Magnetic Knob (Buton Magnetic) și tehnologia Virtual Flame™ (Flacără Virtuală) oferă un control precis la gătire și simplitate când vine vorba de curățare. Tot ceea ce trebuie să facă un utilizator este să îndepărteze butonul și să șteargă suprafața plitei.

Noile electrocasnice încorporate Samsung au funcții inteligente și dispun de conectivitate WiFi**, pentru ca utilizatorii să le poată folosi și supraveghea de la distanță, direct de pe smartphone-urile lor. Conectivitatea Bluetooth sincronizează plita cu hota Samsung, astfel încât ventilatorul sau iluminarea hotei să fie pornite atunci cand plita este în funcțiune.