LG W-Series. Cum arată televizorul „tablou”, de pus pe perete

Data: 6/01/2017 | Autor: .

LG a prezentat, la expoziţia CES 2017 din Las Vegas, cea mai noua serie de televizoare OLED TV 4K. Display-urile din gama LG W-Series sunt atât de subţiri încât sud-coreenii le promovează cu sintagma „Picture on Wall”, adică tablouri pentru perete, relatează GadgetReport.ro

Televizoarele vin în două versiuni, cu diagonale de 65 şi 77 inchi, si au o grosime de numai 2,6 mm.

Fiind atât de subţiri, sud-coreenii au trebuit să găsească o soluţie originală pentru a reuşi să incorporeze şi perifericele. Astfel că au dotat televizoarele cu un cablu special, care se conectează la soundbar-ul dedicat şi care include patru porturi HDMI, trei USB-uri şi o mufă audio-optică.

Soundbar-ul care însoţeşte televizorul LG W-Series este optimizat pentru Dolby Atmos, rezultatul fiind un sunetul foarte clar, puternic şi cu un bass impresionant, pe măsura imaginii 4K.

Display-urile din gama LG W-Series oferă o imagine cu 25% mai luminoasă şi au o funcţie anti-reflectivă, astfel încât imaginea să se vadă clar şi în condiţii de lumină puternică.

Televizoarele sunt „Active HDR”, astfel că permit redarea fluentă şi strălucitoare a imaginilor, fără blur sau pierderi de culori, graţie tehnologiei Technicolor „Advanced HDR”.