Samsung Galaxy X devine realitate. Producţia va începe în noiembrie

Data: 15/01/2018 | Autor: .

Samsung Galaxy X devine realitate. Producţia va începe în noiembrie

Samsung Galaxy X, primul telefon flexibil din lume, este pe cale să intre în producţie. Publicaţia sud-coreeană The Electronic Times afirmă că Samsung a stabilit un plan de lansare care prevede trecerea din faza de proiectare la cea de producție în masă a noului smartphone despre care afirmă că va revoluţiona industria telecom, relatează GadgetReport.ro

Potrivit surselor citate de The Electronic Times, Samsung Galaxy X ar putea fi lansat la sfârșitul acestui an, cel mai probabil în noiembrie.

Gadgetul va avea un ecran flexibil de 7,3 inch, care va putea fi folosit ca o tabletă și pliat apoi pe jumătate pentru a se transforma într-un smartphone.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samsung lucrează de câţiva ani la dezvoltarea Galaxy X şi pare că, în sfârşit, a reuşit să depăşească provocările de natură tehnologică, având nevoie de componente care să fie maleabile și să suporte presiunea plierii.

Autorităţile sud-coreene (National Radio Research Agency şi Korea Communications Commission ) au dat deja aprobările necesare pentru modelul cu nume de cod SM-G888N0, iar telefonul a apărut deja pe unul dintre site-urile companiei.

Samsung Galaxy X va beneficia de, cel mai probabil, de noul procesor neural Exynos, ce va fi prezent şi pe Galaxy S9, alături de 6 GB de RAM şi un spaţiu de stocare de 256 GB. Telefonul ar urma să includă slot microSD şi să beneficieze de încărcare wireless.
Potrivit experţilor, cela mai probabil, telefonul va fi flexibil dar pe partea de mijloc, în locul în care se împătureşte. Ulterior vor fi lansate şi variantele complet flexibile, telefonul urmând să poată fi rulate sau împăturile, precum o foaie de hârtie.
Cert este că, dacă sud-coreenii vor lansa Samsung Galaxy X, va însemna o adevărată revoluţie pe piaţa smartphone-urilor, similară poate doar cu lansarea primului iPhone.