Samsung Galaxy Fold, vânzări neașteptat de bune

Data: 13/12/2019 | Autor: .

Sud-coreenii de la Samsung au vândut peste 1 milion de smartphone-uri Galaxy Fold, în numai trei  luni de la lansarea oficială în magazine. Având în vedere prețul de peste 2.000 euro, performanța de vânzări este una neașteptat de bună, relatează GadgetReport.ro

Potrivit GSM Arena, Samsung Galaxy Fold a adunat încasări de peste 2 miliarde de dolari până în prezent, un fapt remarcabil în condițiile în care lansarea smartphone-ului experimental a fost însoțită de multe controverse.

Sud-coreenii se așteaptă să vândă peste 6 milioane de telefoane pliabile în 2020, relatează GSM Arena.

 

Samsung Galaxy Fold, prezent și în România

Prezentat în premieră în primăvară, Samsung Galaxy Fold a fost amânat de sud-coreeni după ce testele făcute de bloggeri au relevat faptul că acesta are probleme semnificative. Între timp, telefonul de 2000 de euro al sud-coreenilor a fost ,,sigilat’’ pentru ca praful și impuritățile să nu mai poată intra, pe la balamale, sub ecran. În al doilea rând, Samsung a găsit o soluție pentru ca ecranul protector să nu mai poată fi scos și, astfel, display-ul pliabil să nu mai sufere problemelele semnalate de jurnaliștii care au testat prima versiune a Galaxy Fold.

Samsung Galaxy Fold vine acum cu un mecanism de pliere optimizat, care se închide compact printr-o singură mișcare, datorită unei balamale ce are mai multe trepte de interblocare, un display cu 50% mai subțire decât al unui smartphone obișnuit, un design compact, două baterii și un sistem de șase camere foto.

Galaxy Fold este potrivit pentru o utilizare rapidă atunci când este închis, putând fi folosit lejer cu o singură mână, și se transformă într-o mini tabletă atunci când este deschis. Utilizatorii pot deschide simultan până la trei aplicații, având parte de tranziții intuitive și fără întreruperi între telefonul pliat și cele două ecrane principale.

În România, telefonul este vândut la prețul de  12.500 de lei, la eMAG, redus de la 15.000 lei. Îl puteți găsi, totodată, și în magazinele Samsung Experience Store, OrangeVodafone și Altex

Dacă te interesează telefonul, îl poți cumpăra, la reducere de AICI.