Samsung Galaxy Gear. Cum va arata ceasul-telefon (VIDEO)

Data: 19/08/2013 | Autor: .

samsung_galaxy_gearSamsung va lansa la inceputul lunii septembrie dispozitivul Galaxy Gear, asemanator unui ceas de mana, dar cu functii de telefonie mobila, navigare pe internet si email, au declarat surse apropiate situatei pentru Bloomberg, potrivit Mediafax.

Lansarea Galaxy Gear va avea loc pe 4 septembrie, cu doua zile inainte de deschiderea salonului de electronice IFA de la Berlin, relateaza Incont

Galaxy Gear va rula sistemul de operare Android al Google si va intra la vanzare din acest an pentru a lua startul inaintea unui produs similar al rivalilor de la Apple, au spus sursele.

Apple dezvolta un dispozitiv asemanator unui ceas de mana, iar in februarie surse apropiate companiei au declarat ca circa 100 de designeri lucrau la un astfel de produs. Lansarea ar putea avea loc in acest an, a declarat, la momentul respectiv, una dintre surse.

Samsung a devenit anul trecut cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel global, depasind Apple. In trimestrul al doilea, compania avea o cota de 33% din piata smartphone globala, potrivit datelor Strategy Analitics.