Samsung Galaxy S IV, performante incredibile. Vezi primul test GLBenchmark (VIDEO)

Data: 13/02/2013 | Autor: .

Samsung-Galaxy-S-IV-

Samsung face ultimele pregatiri pentru lansarea celei de-a patra generatii a super-telefonului Galaxy S. Intre timp, pe internet a aparut si primul test care surprinde performantele incredibile aduse de noul smartphone.

 GSM Arena a publicat o fotografie cu rezultatele unui test GLBenchmark’s care arata ca noua generatie va depasi cu mult performantele smartphone-urilor din prezent.

Telefonul are numarul de cod SHV-E300S, ceea ce indica ca este vorba de o varianta sud-coreeana a modelului. Gadgetul ce apare in teste ruleaza un procesor Qualcomm’s MSM8960 in locul procesorului Exynos folosit de Samsung in precedentele telefoane.

Anterior, GSM Arena relata ca telefonul ar urma sa prezinte un procesor Octa Core Exynos 5, cel mai puternic din lume.

gsmarena_001

Aproape sigur este ca telefonul va veni cu un ecran de 4.99″ Super AMOLED Full HD la 1080, 2  GB de RAM, o camera de 13 MP si o baterie de 2600 mAh.

Pe langa imaginea incredibila, noul ecran SUPER AMOLED va consuma cu 25% mai putina energie si va permite producatorului sa il foloseasca inclusiv in gadgeturi cu forme curbe, asa cum arata, de altfel,prototipul prezentat de GadgetReport.ro.

Galaxy S IV ar urma sa vina in doua culori – alb si negru, si sa se incarce wireless. Potrivit BGR, noul smartphone va integra cateva dintre facilitatile Galaxy Note, printre altele si S Pen stylus.

 Telefonul ar urma sa fie lansat  pe data de 15 martie, in cadrul unui eveniment special, relateaza SamMobile, citat deBGR. Potrivit surselor, Galaxy S IV va ajunge pe piata europeana in luna aprilie si in mai sau iunie pe cea din SUA.

GadgetReport.ro a prezentat, recent, un material video care prezinta un studiu de design cu noul telefon. Materialul video nu este unul oficial, fiind un exercitiu de imaginatie al unei case de design.