Samsung Galaxy M12, lansat oficial. Telefon accesibil, cu baterie mare

Data: 19/04/2021 | Autor: .

Samsung Galaxy M12, lansat oficial

 Samsung Galaxy M12 este numele noului smartphone din seria M, lansate de sud-coreeni cu gândul la clienții care vor un telefon ieftin, cu baterie mare. După Galaxy M11 și Galaxy M21 din 2020, Galaxy M12 vine cu un upgrade hardware și un look atractiv. Prețul telefonului nu a fost încă anunțat. L-am văzut evaluat, pe unele site-uri, la 104 euro, adică aprox. 500 de lei.

Galaxy M12 aduce, în primul rând, o îmbunătățire semnificativă a display-ului, printr-o rată de refresh ridicată de 90Hz. Noul display HD+ Infinity-V de 6.5” include raportul de aspect 20:9, suport Dolby Atmos® integrat pe căștile cu fir și Bluetooth.

Ecranul se încadrează elegant în carcasa cu finisaj mat și curbe netede, care oferă o aderență confortabilă.

Alimentat de un procesor Octa-core de 2.0 GHz,  M12 asigură performanțe optimizate. Procesorul eficient din punct de vedere energetic oferă o utilizare rapidă, multitasking fluid și un consum redus de energie în timpul navigării sau utilizării mai multor aplicații.

Telefonul vine cu o baterie masivă de 5000 mAh și cu un încărcător rapid de 15W, care permite o utilizare lipsită de grija încărcării frecvente. Alături de tehnologia Adaptive Fast Charging, bateria noului  M12 se va încarca până la 100% în cel mai scurt timp.

Galaxy M12, cameră quad

Pe partea din spate, Galaxy M12 vine echipat cu o cameră principală configurată cu o rezoluție de 48MP. Obiectivul ultra-wide de 5MP prezintă un câmp vizual ultra-larg de 123 de grade care adaugă mai multă perspectivă imaginilor, în timp ce obiectivul macro de 2MP realizează fotografii detaliate în prim-plan. Camera de adâncime de 2MP oferă fotografii de tip portret, astfel încât uilizatorii să poată surprinde momente frumoase în doar câteva secunde.

Telefonul vine cu Android 11 și permite One UI Core pentru o vizualizare și o interacțiune fără probleme. Galaxy M12 permite, de asemenea, servicii premium Samsung, precum: Samsung Health, aplicațiile Galaxy și Smart Switch pentru o experiență Galaxy completă.

Noul M12 va fi disponibil începând cu finalul lunii aprilie.