Samsung Galaxy Note 7. Când va fi disponibil în România şi la ce preţ

Samsung Galaxy Note 7. Când va fi disponibil în România şi la ce preţ

Noua generaţie Samsung Galaxy Note 7 va ajunge în România cel mai probabil la începutul lunii septembrie, la un preţ estimat de 850 de euro, echivalentul a 3800-3900 lei, relatează GadgetReport.ro, citând surse din piaţă.

Vorbim doar de o estimare de preţ, care nu are caracter oficial.

Potrivit unui anunţ făcut pe pagina de Facebook, Samsung România a anunţat că noul telefon va fi disponibil „cât de curând” la un preţ ce urmează a fi comunicat oficial.

Un lucru este sigur. Cei care vor face precomandă la Note 7 vor avea posibilitatea să primească dispozitivul cu 3 zile înainte de lansarea în România.

galaxy-note7-camera_navi_lÎn SUA, telefonul va ajunge în magazine pe 19 august în culorile Blue Coral, Gold Platinum, Silver Titanium, Black Onyx , la un preţ estimat la 850 de dolari. AT&T îl va comercializa cu 24 de rate lunare de 36,67 dolari

Cert este că toţi marii jucători din telefon şi retaileri vor să aducă telefonul Galaxy Note 7 la precomandă.

Vodafone a anunţat deja, într-un comunicat, acest lucru. ,,Vodafone România are plăcerea să anunțe că noul Samsung Galaxy Note7, care stabilește noi standarde pe segmentul dispozitivelor cu ecran mare, va fi disponibil la precomandă în perioada 16-30 august pe site-ul www.vodafone.ro, pentru toți utilizatorii săi.”

Orange a implementat deja pe site un sistem de precomandă, AICI. ,,Precomandă telefonul inspirat de idei curajoase: îl primești cu trei zile înainte de lansarea oficială în România, împreună cu un Gear VR.”

Şi Telekom va aduce telefonul Samsung Galaxy Note 7, iar pentru detalii ne invită să ne abonăm la un newsletter, AICI.

Digi Mobil nu a anunţat nimic legat de disponibilitatea Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy Note 7 are 169 de grame şi este primul model de Note cu un ecran cu dublă curbură, acoperit cu Corning Gorilla Glass 5, care se îmbină cu un spate curbat. Sticla de pe partea frontală și metalul din spate se îmbină la unison, creând o suprafață fluidă și lină. E primul model Note perfect simetric, de sus până jos, de la dreapta la stânga și din față în spate.

Cu rama redusă la minim a modelului Galaxy Note7 (153.5 x 73.9 x 7.9 mm (6.04 x 2.91 x 0.31 in) , ecranul de 5,7 inchi Super AMOLED cu rezoluţia de 1440 x 2560 pixeli (~518 ppi) devine parcă mai mare.

Un plus faţă de generaţia Note 5 este că modelul Galaxy Note7 este rezistent la apă. De data aceasta, nu doar dispozitivul are această caracteristică, ci și S Pen-ul. Astfel poți continua să folosești telefonul oriunde te-ai afla.

Samsung Galaxy Note 7 beneficiază de câteva upgrade-uri, de la procesorul mai rapid cu 31% (Exynos 8890 la nivel global – Quad-core 2.3 GHz + quad-core 1.6 GHz şi Qualcomm Snapdragon 820 în SUA – Dual-core 2.15 GHz Kryo & dual-core 1.6 GHz Kryo ) și mai adaptabil, la memoria de 4 GB şi procesorul grafic Adreno 530 GPU, îmbunătățit cu 58% faţă de generaţia Note 5.

Samsung-GALAXY-Note-7+bun

La Samsung Galaxy Note 7, cea mai mică memorie internă este de 64 GB. Dar dacă ai nevoie de mai mult spațiu de stocare, Galaxy Note7 are un spațiu extensibil care acceptă un card microSD de până la 256 GB. Dacă ai nevoie de al doilea număr de telefon, nu trebuie decât să schimbi cartela din locașul hibrid pentru cartela SIM. Fără a închide telefonul.

Samsung Galaxy Note 7 este livrat cu o baterie de 3500 mAh, mai mare decât cea pentru versiunea Note precedentă (300 mAh) dar mai mică decât cea de pe S7 Edge.

Mai multe detalii aflaţi dintr-un material dedicat acestui telefon, AICI.