Samsung Galaxy Note 7s a ajuns in magazine. Ce noutati aduce

Data: 21/09/2016 | Autor: .

Samsung Galaxy Note 7s a ajuns in magazine. Ce noutati aduceSamsung a lansat pe piaţa americană primele 500.000 de telefoane Galaxy Note 7s pentru care sud-coreenii bagă mâna în foc că nu mai reprezintă un pericol. Modelul urmează să ajungă şi în magazinele din România, relatează GadgetReport.ro

battery-note-7-092016_rev1-1024x683Galaxy Note 7s a primit neoficial indicativul „s” tocmai pentru a sugera faptul că are o nouă baterie, sigură, care nu prezintă pericol de explozie. În plus, telefonul include un indicator grafic, un simbol de baterie verde, care arăta faptul că acumulatorul este unul verificat.

Măsurile vin să ofere argumente privind folosirea în siguranţă a telefonului, inclusiv la bordul avioanelor, acolo unde mai multe companii aeriene l-au interzis – o premieră negativă în istoria telecom.

Operatorii Verizon şi Sprint au listat deja telefonul Galaxy Note 7s în oferte, la acelaşi preţ ca şi modelul anterior.

note7_safety-recall-notice1-862x1024

În SUA, noul telefon Galaxy Note 7s este identic cu modelul Note7. În România, Samsung afirma, recent, într-un comunicat, că livrarile telefoanelor de schimb pentru Note 7 vor fi reluate incepand cu 19 septembrie.

Încă nu avem o confirmare oficială privind prezenţa în magazine a noului model Galaxy Note 7s.

Samsung SUA a anunţat că, până în prezent, a înlocuit 130.000 de telefoane Galaxy Note 7 care ar fi putut reprezenta un pericol.

Samsung a contabilizat peste 100 de incidente, dintre care peste 70 în SUA, în care telefoanele Galaxy s-au supraîncălzit şi au explodat, în momentul în care se aflau la încărcat. De asemenea, au fost raportate cazuri, încă neconfirmate, de incendii puternice izbucnite de la explozia telefonului.

Sud-coreenii de la Samsung vor investi aproape un miliard de dolari în înlocuirea telefoanelor Galaxy Note 7, arată o estimare Credit Suisse citată de GadgetReport.ro.

Gigantul sud-coreean Samsung Electronics a pierdut 22 de miliarde de dolari din valoarea de piaţă din cauza problemelor cu noul telefon.