Samsung Galaxy Note8 debutează oficial în magazine. Care este cel mai bun preţ

Data: 15/09/2017 | Autor: .

Samsung Galaxy Note8 debutează oficial în magazine. Care este cel mai bun preţ

Galaxy Note8, cel mai spectaculos phablet din istorie debutează astăzi oficial în magazinele din România. Samsung a anunţat că Galaxy Note 8 poate fi cumpărat, începând cu 15 septembrie, în 42 de ţări din întreaga lume, inclusiv din România. Preţul telefonului este pe măsura facilităţilor de ultimă generaţie însă operatorii oferă discounturi destul de bune, la abonament, relatează GadgetReport.ro

La liber, fără abonament, Galaxy Note8 costă 4450-4500 lei, atât la Altex, Mediagalaxy cât şi în celelalte magazine online şi offline.

Pe site-urile operatorilor, Galaxy Note 8 costă 559 euro, cu abonamentul de Orange Me 43, însă nu mai sunt deja telefoane disponibile. La Vodafone, telefonul este în stoc, la preţul de 969 euro, iar cel mai ieftin este în oferta cu abonament RED 89, la 259 euro.

La Telekom, telefonul Galaxy Note8 este disponibil la preţul de 4500 lei, fără abonament, şi la 2889 lei, la abonamentul Mobil 25.

 

LOOK SIMILAR CU S8, PERFORMANTE SUPERIOARE

La prima vedere, Galaxy Note 8 seamana, ca doua picaturi de apa, cu seria Galaxy S8. Galaxy Note 8 are un ecran de 6.3-inch QHD+ Infinity Display, extins pe 90% din suprafaţa telefonului, la fel ca la Galaxy S8. Principala diferenta o constituie stylus-ul dedicat şi suita de aplicaţii software Note 8.

S Pen-ul noului Galaxy Note8 este îmbunătăţit şi permite noi modalităţi de scriere, desen şi interacţiune cu telefonul. Are un vârf mai subţire, sensibilitatea la presiune a fost îmbunătăţită şi dispune de caracteristici care le permit utilizatorilor să se exprime în moduri inedite.

Galaxy Note8 este primul smartphone din portofoliul Samsung echipat cu două camere principale de 12MP, cu stabilizare optică a imaginii (OIS) disponibilă atât pentru obiectivul wide, cât și pentru teleobiectiv.

Galaxy Note8 este propulsat de un procesor Octa core (2.3GHz Quad + 1.7GHz Quad), 64bit, 10nm sau Octa core (2.35GHz Quad + 1.9GHz Quad), 64bit, 10nm, in functie de versiune, care lucreaza impreuna cu 6 GB de RAM şi rulează un Android 7.1.1 de pe un spatiu de stocare extensibil de 64/128/256 GB.

Telefonul are un acumulator de 3200 mAh care se incarcă rapid, inclusiv wireless. Autonomia ar depăşi 24 de ore în condiţii de utilizare decentă. Pentru filme, jocuri si inregistrare video, telefonul nu rezistă mai mult de o zi.

Galaxy Note8 oferă, in plus. o serie de opţiuni de autentificare biometrice – inclusiv scanarea amprentelor şi a irisului. Samsung Knox7 asigură cea mai bună securitate a componentelor hardware şi software prin Secure Folder, care îţi păstrează separat informaţiile personale şi profesionale.

Galaxy Note8 este compatibil cu Samsung DeX, care aduce experienţa desktop chiar pe telefon. Îţi poţi ţine fişierele pe dispozitiv, poţi lucra din mers şi folosi Samsung DeX când ai nevoie de un ecran mai mare. Galaxy Note8 include Bixby8, un mod mai inteligent de a-ţi folosi telefonul; învaţă de la tine, se îmbunătăţeşte în timp şi te ajută să finalizezi sarcini mai multe.

Primele impresii de la lansarea oficiala in Romania le vedeti in clipul video de mai jos.