Samsung Galaxy S10, în lucru. Cum va arăta noul flagship

Data: 24/10/2018 | Autor: .

Samsung Galaxy S10, în lucru. Cum va arăta noul flagshipSud-coreenii de la Samsung lucrează intens la dezvoltarea noului flagship Samsung Galaxy S10, telefon care va debuta oficial în luna februarie a anului viitor. Telefonul va fi lansat, cel mai probabil, în trei variante și ar putea fi primul smartphone cu conectivitate 5G, o camera duală de selfie și un ecran fără margini, relatează GadgetReport.ro

Cele mai noi informații arată că noul smartphone Samsung Galaxy S10 va veni, în standard, cu un spațiu de stocare de 128 GB, în timp ce modelul S10 Plus va avea 256 GB.

Din punct de vedere vizual, Galaxy S10 va fi primul telefon cu un ecran întins pe toată suprafața frontală, sud-coreenii găsind o soluție tehnică care să le permită să includă camera de selfie și senzorii direct în ecran.

Iar cea mai bună dovadă o reprezintă o imagine apărută pe Twitter-ul lui @IceUniverse, preluată dintr-o prezentare Samsung.

Galaxy S10 ar urma să fie disponibil în trei variante, un model simplu, intitulat S10s sau S10 Lite – SM-G970, ceva mai ieftin, cu un ecran de 5.8-inch AMOLED, o singură cameră pe spate și 4 GB de RAM și 64 GB spațiu de stocare, un model ceva mai evoluat cu același ecran, Galaxy S10 (SM-G973), dar cu 6 GB de RAM, cameră duală de selfie (16-megapixel f/1.9 & 8-megapixel f/1.9) și o cameră cu trei senzori pe spate, și un model cu un ecran mai mare, de 6,44 inchi, Galaxy S10 Plus (SM-G975) și numai puțin de 5 senzori pe spate.

Bineînțeles că informațiile trebuie privite cu rezerve. Cert este că noile modele vor rula Android 9.0 și vor fi disponibile în România cu procesoarele Exynos și noul Bixby cu asistență în limba română.