Samsung Galaxy S21 Ultra 5G a primit premiul pentru cel mai bun smartphone la Global Mobile Awards

Data: 7/07/2021 | Autor: .

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G a primit premiul pentru cel mai bun smartphone la Global Mobile Awards

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G a primit premiul pentru cel mai bun smartphone la Global Mobile Awards din cadrul Mobile World Congress 2021. Premiile anuale GLOMO premiază specficiațiile hardware, software, precum și serviciile care inovează în industria mobilă din întreaga lume.

Telefonul l-am găsit la cel mai bun pret AICI.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G: Cel mai bun smartphone

La ceremonia de decernare a premiilor, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G a fost desemnat „Cel mai bun smartphone” al ultimului an. Smartphone-ul, care are un sistem de camere de calitate profesională și un display inteligent este alegerea ideală pentru utilizatorii care doresc să facă fotografii extraordinare.

Telefon mobil Samsung Galaxy S21 Ultra, Dual SIM, 256GB, 12GB RAM, 5G, Phantom Black

Este, de asemenea, primul telefon din seria S care acceptă S Pen, pentru productivitate ridicată. Având toate aceste specificații, alături de un design elegant, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G este cel mai bun produs Samsung în prezent.

Juriul categoriei a afirmat: „Cel mai bun smartphone Android produs de Samsung vine la pachet cu o gamă completă de specificații, display AMOLED, cele mai bune camere și multe altele – acest telefon merită cu adevărat titlul de cel mai bun smartphone din 2021.”

Samsung Galaxy S21/S21+/S21 Ultra. Pe care merita sa-l cumperi

 

În această categorie a fost selectat și Samsung Galaxy S20 FE, care a adus specificațiile preferate ale fanilor Galaxy S20 mai aproape de marea majoritate a publicului, incluzând aici camerele alimentate de AI și display-ul Infinity-O de 120Hz.

Suntem onorați că am am primit recunoaștere într-o categorie atât de competitivă la premiile GLOMO din acest an. Samsung are o istorie lungă în ceea ce privește inovația, iar scopul nostru este să oferim oamenilor dispozitive care să răspundă nevoilor lor acum, precum și în viitor. Pe măsură ce utilizatorii cresc, într-o modalitate variată și dinamică, ne-am angajat în călătoria de dezvoltare a dispozitivelor care sunt iubite de aceștia, indiferent de locul în care se află pe glob”, declară Stephanie Choi, Senior Vice President & Head of Marketing, Mobile Communications Business din cadrul Samsung Electronics.

De ce nu aș comanda noile telefoane Samsung Galaxy S21. O opinie personală