Samsung Galaxy S23 va fi lansat mai devreme?

Data: 4/11/2022 | Autor: .

Samsung este gata să lanseze seria Galaxy S23 undeva la începutul anului 2023, iar dacă e să dăm crezare celor mai noi zvonuri, seria de telefoane ar putea fi prezentată încă din ianuarie.

Astăzi, Samsung Galaxy S23+ a apărut pe Geekbench; varianta în cauză este varianta americană și ne oferă o mai bună înțelegere a ceea ce ar trebui să ne aşteptăm.

Varianta de bază Galaxy S23+ va avea doar 8 GB de RAM

Samsung Galaxy S23+ din SUA va purta numărul de model SM-S916U. Listarea dezvăluie că telefonul va aduce un procesor Snapdragon 8 Gen 2, care nu a fost anunțat până la momentul redactării acestui articol, iar pe lângă acesta, vei primi și 8 GB de memorie RAM.

Cu toate acestea, avem motive să credem că aceasta este doar varianta de bază, iar Samsung va vinde o altă variantă cu mai multă memorie RAM.

Potrivit listei, Galaxy S23+ va avea un cip octa-core cu nume de cod Kalama, cu o configurație 1+3+4.

Nucleul principal va funcționa la o frecvență de 3,36GHz, în timp ce alte patru nuclee vor funcţiona la 2,80GHz. Celelalte trei nuclee vor fi tactate la 2,02 GHz. În plus, GPU-ul care îl însoțește este Adreno 740 GPU.

Samsung Galaxy S23+ a apărut în baza de date Geekbench. Are Snapdragon 8 Gen 2 și 8 GB RAM

Telefonul va rula Android 13. Rezultatele arată că Snapdragon 8 Gen 2 obține un scor de 1.485 la single-core și 4.844 la multi-core.

Un alt lucru care merită menționat este că aceste scoruri sunt departe de normalitate, deoarece Galaxy S23+ în cauză se află mai mult sau mai puțin în primele etape de dezvoltare, ceea ce înseamnă că performanța reală ar putea fi diferită.

Samsung Galaxy S23, downgrade față de S22?