Samsung Galaxy S5 ar putea avea o camera de 21 MP (VIDEO)

Data: 31/01/2014 | Autor: .

samsung-galaxy-S5Noul Samsung Galaxy S5, telefon pe care sud-coreenii urmeaza sa il laseze in primavara, ar putea avea o camera foto-video cu un senzor spectacol, de 21 MP, capabila sa inregistreze Full HD la rezolutia de 5,312×2,988 pixels, in format 16:9.

Informatia este prezentata, pe surse, de Ubergizmo care afirma ca este mai mult ca sigur ca noul telefon de top de la Samsung va veni cu o camera noua, care sa rivalizeze cu modelul Nokia Lumia.

Pana acum, telefonul Samsung Galaxy S5 era creditat cu o camera de 16 MP, de asemenea capabila sa inregistreze in Full HD la 1080p.

GadgetReport relata, recent, despre Samsung Galaxy S5 ca , potrivit expertilor de la KGI Research, va fi vandut in doua variante.

Prima va avea 2 GB de RAM, un procesor quad-core Qualcomm MS M 8974AC 5422, un ecran de 5.2-inch full HD AMOLED si doua camere, una de 2 MP si cealalta de 16 MP.

A doua varianta a telefonului Samsung Galaxy S5 va fi ceva mai puternica, fiind dotata cu un procesor 8-core Samsung Exynos 5430, un ecran quad-HD AMOLED si 3 GB de RAM.

Celelalte componente vor fi aceleasi la ambele telefoane. Ambele versiuni Samsung Galaxy S5 vor fi dotate cu senzor de amprenta, la fel ca iPhone 5s.

In plus, noul smartphone Samsung Galaxy S5 ar urma sa aiba o autonomie mult mai mare decat celelalte telefoane din piata.

Cel putin asta sustine TalkAndroid, care afirma ca smartphone-ul va fi dotat cu o baterie de 2900 mAh, cu 300 mAh mai mare decat cea de pe S4.

Acumulatorul Samsung Galaxy S5 va include si noua tehnologie lithium-ion, care inmagazineaza cu 20% mai multa energie fata de celelalte tipuri de baterii din piata. Acest tip de baterie foloseste anozi de silicon in locul celor din grafit.

Acumulatorul de la Samsung Galaxy S5 va avea si o durata de viata mai mare. Potrivit testelor, acesta va retine inca 80% din energie, chiar si dupa 500 de cicluri de incarcare.

In plus, se va incarca in numai doua ore la capacitate completa.

Telefonul Samsung Galaxy S5 ar urma sa fie lansat in luna martie, in cadrul unui eveniment special organizat la Londra, insa nu este exclus ca momentul sa fie amanat pentru aprilie.

Pe parcursul anului ar urma sa fie lansate si variantele GALAXY S5 MINI si  GALAXY S5 ZOOM.

Primul telefon ar urma sa includa un ecran Super AMOLED  de 4.8inchi si sa apara, cel mai probabil in luna mai. Al doilea ar putea fi lansat o luna mai tarziu, cu o camera ceva mai performanta.

Daca sunteti curiosi cum ar putea arata noul telefon, urmariti clipul de mai jos. Jurnalistii de la O2GuruTV au incercat sa adune toate informatiile, iar rezultatul este unul cu adevarat spectaculos.

Detalii despre cum va arata noul telefon cititi aici.