Samsung Galaxy S6 va descarca date cu 450 Mbps ! (VIDEO)

Data: 8/12/2014 | Autor: .

samsung-galaxy-s6-gadgetreport.ro

Samsung va dota cea de-a sasea generatie a smartphone-ului Galaxy S cu un nou modem care ii va permite sa navigheze pe internet cu viteze de pana la 450 Mbps! Informatia apare in publicatia sud-coreeana Naver, care citeaza surse din cadrul companiei.

Noul modem dezvoltat de Samsung, din categoria tri-band LTE Cat. 10, va lucra impreuna cu procesoarele Exynos. In prezent, Samsung foloseste pe telefoanele sale de top standardul LTE Cat. 6 , care aduce viteze de pana la 300Mbps.

Mica mare problema este ca aceasta facilitate ar putea fi inutila o perioada, atata timp cat operatorii de telefonie si date nu asigura asemenea viteze de transfer.

Potrivit BGR, operatorul sud-coreean LG U+ este singurul care testeaza in prezent o conexiune 4G+ cu viteze de pana la 450 Mps.

GadgetReport.ro relata recent ca noul smartphone Galaxy S6, ce va fi lansat in primavara anului viitor, ar putea veni cu o formă similară modelului S5, principala diferenţă urmând să o reprezinte ecranul, un display de 5,2 inchi super amoled cu rezolutia 2K, acoperit cu sticlă incasabilă.

Pe lângă rezistenţa la apă şi praf, noul Galaxy S6 ar urma să fie primul telefon Samsung care nu va putea fi zgâriat sau spart, graţie unei noi tehnologii brevetată de constructorul sud-coreean!

Samsung Galaxy S6 ar urma să prezinte şi o altă tehnologie în premieră, care va preveni încălzirea telefonului.

Noul smartphone va include un sistem de difuzoare dual-stereo, un procesor pe 64 de biti, octa-core, un spaţiu de stocare de 128-256 GB (!) şi o cameră de 20 MP cu stabilizare optică.

Lista posibilelor specificaţii mai prezintă un senzor de amprentă îmbunătăţit, conectivitate 5G (!) şi o baterie de 3500 mAh cu încărcare rapidă şi autonomie de două zile.

Cei de la Desi Tribe estimează că telefonul va fi vândut, fără contract, la preţul de 499 de dolari.