Samsung Galaxy S6 vine pe 1 Martie. Tot ce trebuie sa ştii despre noul telefon (VIDEO)

Data: 3/02/2015 | Autor: .

galaxy-s6-invites

Sud-coreenii de la Samsung vor lansa noul smartphone Galaxy S6 cel mai probabil cu ocazia evenimentului „Samsung Galaxy Unpacked 2015”, pe care îl vor organiza pe 1 martie la Mobile World Congress 2015 de la Barcelona.

Presa internaţională a primit invitaţiile la eveniment, iar imaginea prezentată de Samsung a ridicat noi semne de întrebare. În fotografie vedem profilul unui gadget cu ecran curbat. Nu este exclus ca acesta să-i aparţină noului Galaxy Note Edge sau unei variante speciale de Galaxy S6.

Potrivit AndroidAuthority, care citeaza sursele publicatiei sud-coreene Ddaily.co.kr, Samsung Galaxy S6 va fi primul telefon din istoria Samsung care va avea o carcasa din sticla!

Sud-coreenii ar putea renunta, odata cu noul telefon, la posibilitatea de a schimba bateria, asta pentru a reusi sa modifice carcasa acestuia. Astfel ca noul Samsung Galaxy S6 va avea un profil single-body, din sticla si cu margini metalice, dupa modelul Galaxy Alpha.

Noul profil este menit sa ofere telefonului un aspect premium si, probabil, sa justifice o crestere a pretului catre nivelul iPhone.

Dincolo de carcasa din sticla, Samsung Galaxy S6 va fi primul smartphone de top al sud-coreenilor care va veni exclusiv cu un procesor Exynos, după ce Qualcomm a înregistrat mari probleme cu noul Snapdragon 810 pe 64 de biti si astfel l-a retras, pentru moment, de pe piaţă. Telefonul va rula 3 sau 4 GB de RAM in functie de varianta, iar una dintre ele ar putea avea ecran curbat, în stilul Galaxy Note Edge.

GadgetReport.ro relata, recent, ca noul smartphone va avea un display de 5,5 inchi cu rezoluţie QHD (2560 x 1440 pixeli) şi două camere foto, una frontală de 5 MP şi celalaltă de 20 MP cu stabilizare optică. Telefonul va rula Android 5.0 impreuna cu suita de programe Samsung.