Samsung Galaxy S7 este gata! Lansarea oficială va avea loc mai devreme

Data: 13/11/2015 | Autor: .

samsung galaxy s7 gadgetreport.ro

Sud-coreenii de la Samsung vor lansa noul smartphone Galaxy S7 pe 21 februarie 2016, cu ocazia Mobile World Congress. Decizia vine după ce organizatorii expoziţiei din Barcelona au decis devansarea evenimentului de pe 2 martie pe 22 februarie.

Legat de cum va arăta noul telefon, GadgetReport.ro relata recent că, după ce au fost criticaţi pentru fragilitatea telefoanelor Galaxy S6 şi S6 Edge, acoperite integral cu sticlă, sud-coreenii par să fi înţeles în sfârşit mesajul că telefonul nu este un bibelou şi că utilitatea trebuie să fie în prim-plan!

Astfel că, o dată cu noul Galaxy S7 şi S7 Edge, compania va adopta o carcasă din magneziu care va acoperi spatele telefonului, fapt care îl va face mult mai rezistent la căderi şi zgârieturi.

Potrivit Sammobile, pe lângă carcasa din magneziu, aproape imposibil de zgâriat, telefonul va oferi în plus o nouă experienţă audio, graţie soluţiei SABRE 9018AQ2M, produsă de ESS Technology un semnal spectaculos, de 129 dB şi care suportă formate precum DSD si PCM p la 32-bit si 384 Khz.

Rezultatul va fi o experienţă audio fără precedent pentru telefonia mobilă.

Noul Samsung Galaxy S7 ar putea veni în două variante, una cu procesorul Qualcomm Snapdragon 820 şi o alta cu octa-core-ul Exynos.

Nu este exclus ca, odată cu seria 7, să asistăm la o separaţie de hardware între Galaxy S şi Galaxy S Edge – procesoare şi ecrane diferite şi software dedicat (optiune deja prezentă într-un stadiu incipient pe Galaxy S6 Edge, cu al său modul de aplicaţii pe marginea rotunjită).

Dimensiunea display-ului, la ambele telefoane, va fi de 5,7” cu rezoluţie QHD, iar diferenţa va fi dată

de curburile de pe Edge.

În rest, Samsung Galaxy S7 şi Samsung Galaxy S7 Edge vor avea 4 GB de memorie RAM, un spaţiu de stocare de 64 GB şi două camere, una de 16 MP şi o alta de 5 MP.

Alte surse vorbesc despre faptul că Samsung Galaxy S7 ar urma să prezinte o cameră principală de 20 MP şi o alta de selfie de 8 MP, cu stabilizare optică şi senzor ultra low light.

Galaxy S7 ar urma să prezinte şi o tehnologie de tip 3D Touch care, în functie de cum apeşi pe ecran, va transmite comenzi diferite. Inovaţia, prevetată de Samsung in Coreea de Sud, este similara cu cea folosita de Apple insa promite sa duca experienta de utilizare la un nivel superior, prin asocierea cu o serie de aplicaţii de Android.

Noul smartphone Galaxy S7 va fi primul din serie care va include portul USB de tip C şi cartela electronica e-SIM, soluţie tehnică care ar urma să devină noul standard în materie. E-SIM, disponibil deja pe noul iPad, permite utilizatorilor să schimbe operatorii de telefonie mobilă fără să fie nevoiţi să schimbe şi cartela fizică din telefon.

Dincolo de aceste facilităţi, noul Samsung Galaxy S7 ar urma să revină la standardul IP68, fiind rezistent la apă şi praf, şi să includă o nouă soluţie de optimizare a bateriei, Graphene Superfast, care va încărca telefonul în 15 minute!