Samsung Galaxy S8+. Vrei un telefon cu care să faci poze excelente, să te joci şi să te uiţi la filme? De ce este cea mai bună alegere

Data: 19/05/2017 | Autor: .

Samsung Galaxy S8+. Vrei un telefon cu care să faci poze excelente, să te joci şi să te uiţi la filme? De ce este cea mai bună alegereSamsung Galaxy S8+ este, în prezent, cea mai bună soluţie dacă vă doriţi un telefon de ultimă generaţie altul decât „clasicul” iPhone. Telefonul sud-coreenilor excelează la câteva capitole, oferind o experienţă multimedia ireproşabilă. GadgetReport.ro vă prezintă cinci motive pentru care Samsung Galaxy S8 îşi merită toţi banii.

1.ECRANUL

Dacă vreţi un telefon pe care să-l folosiţi şi pentru filme, jocuri şi navigat pe internet, în condiţii optime, Samsung Galaxy S8+ este, fără îndoială, cea mai bună soluţie din prisma raportului preţ-calitate, pe care o aveţi la dispoziţie în prezent în România.

Samsung Galaxy S8+ oferă cel mai bun ecran pe care sud-coreenii de la Samsung l-au construit vreodată. S8+ are un display de 6,2 inchi Quad HD Super AmOLED (2960 x 1440 Pixeli/570 ppi), acoperit cu Gorilla Glass 5 şi certificat HDR, care este, cu adevărat spectaculos.

Din orice unghi îl priveşti, ecranul Infinity de pe Samsung Galaxy S8+ impresionează. Culorile, constrastul, saturaţia, dinamica imaginii – toate sunt la superlativ şi crează o experienţă vizuală fără precedent.

Faptul că Samsung a mărit ecranul pe aproate toată suprafaţa frontală a telefonului este un plus, astfel că vizionarea unui clip video pe Youtube, de exemplu, devine o experienţă cu adevărat spectaculoasă.

Poate cel mai bun test îl reprezintă redarea imaginilor video înregistrate la rezoluţie 4K, care se văd pe ecranul Infinity al lui Samsung Galaxy S8+ la adevărata lor valoare.

Redimensionarea ecranului la 8.5:9 vine însă cu câteva compromisuri. Poţi vedea clipurile video extinse pe tot ecranul doar pe Youtube. Filmele de pe Netflix sau Amazon Prime rămân la dimensiunea clasică, 16:9, astfel că vei avea o margine neagră pe lateralele ecranului.

Pe de altă parte, atunci când rulezi un clip video de pe Youtube, cu Samsung Galaxy S8+, imaginea devine distorsionată atunci când o extinzi pe tot ecranul. Se vede asta cel mai bine când vezi feţele oamenilor, care devin mai late, se ,,îngraşă” instantaneu. Efectul nu este deranjant, însă trebuie menţionat.

Pe ansamblu, ecranul lui Samsung Galaxy S8+ se vede bine în orice condiţii, chiar şi în lumina Soarelui, astfel că veţi putea, de exemplu, să urmăriţi un text sau să vedeţi postările de pe Facebook fără probleme.

2. DESIGN

La 6.2 inchi, unii spun ca Samsung Galaxy S8+ este prea mare, ca nu incape bine in buzunar sau in poseta. Asa s-a spus, anul trecut, si despre Galaxy S7 Edge si, pana la urma, a devenit cel mai bine vandut telefon Samsung.

Pentru cei care cred ca telefonul a devenit mai mult un gadget multimedia, marimea este ideala.

Tinut bine in mana,Samsung Galaxy S8+ pare mai ergonomic decat S7 Edge-ul de anul trecut. Este mai rafinat in materie de design, fara indoiala. Marginile rotunjite şi materialele folosite îi dau un aspect premium, demn de un accesoriu de lux.

3. CAMERA DE SELFIE

Samsung a inclus pe Galaxy S8 un nou senzor de selfie, de 8 MP (f/1.7), şi un nou mod de autofocus, camera fiind capabilă să înregistreze dinamic în orice situaţie. Fotografiile ies excelent, chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută.

Mai mult, camera de selfie de pe Samsung Galaxy S8+ îţi permite să fotografiezi şi să filmezi cu tot felul de filtre de tip Snapchat, extrem de simpatice şi originale.

4.SAMSUNG GALAXY S8+. ÎNCĂRCARE RAPIDĂ, WIRELESS

Cu Samsung Galaxy S8+, sud-coreenii au dus experienţa de încărcare wireless la un nivel optim. Telefonul se încarcă rapid, fără fir, astfel că, dacă îl pui numai 10 minute pe padul wireless fastcharge, vei avea 3-4 ore de autonomie.

5. SOFTWARE EXCELENT

Din punct de vedere software, Samsung Galaxy S8+ aduce, fără îndoială, un plus. Noul TouchWiz este mai simplu, mai eficient, însă, din păcate, oferă mai multe aplicaţii de care nu ai cu adevărat nevoie, precum Samsung Pay (inutil in România, cel puţin pentru moment).

O altă inovaţie o constituie aplicaţia Samsung Connect care permite conectarea tuturor gadgeturilor inteligente Samsung pe care le ai în casă.

Galaxy S8+ mai vine cu o opţiune interesantă.

Prin intermediul gadgetului Samsung DeX (150 dolari) şi cu un televizor/monitor ((via HDMI) şi tastatură/mouse (via USB), poţi transforma practic telefonul într-un adevărat PC, cu o interfaţă desktop cu aplicaţiile Android şi Windows. Un astfel interesant pentru cei interesaţi de astfel de experienţe.

Samsung Galaxy S8+. Concluzia

Dacă îţi doreşti un telefon cu un ecran mai mare, mai spectaculos, Samsung Galaxy S8+ poate fi o opţiune excelentă.

Samsung Galaxy S8 costă 799 de euro, în timp ce  Samsung Galaxy S8+ este vândut cu 899 de euro. În ambele variante, telefonul comandat din magazinele din România. Sfatul nostru este să comparaţi ofertele, pe internet, pentru că diferenţele de preţuri sunt semnificative.

Vedeţi un review complet dedicat telefonului Samsung Galaxy S8 în clipul video de mai jos. Mai multe amănunte aflaţi din analiza completă dedicată acestui smartphone, disponibilă pe acest LINK.