Samsung Galaxy Surfboard. A apărut placa de surf inteligentă

Data: 26/05/2016 | Autor: .

Samsung-Galaxy-Surfboard

Gadget-urile ne influenţează tot mai mult viaţa. Am ajuns să fim dependenţi de telefoane, de internet, de comunicarea virtuală, de noile tehnologii. Sud-coreenii de la Samsung ne propun încă un gadget despre care cred că ar putea avea succes – Samsung Galaxy Surfboard.

Dezvoltat sub forma unei reclame realizată de Samsung Galaxy Brazilia, conceptul primei plăci de surf SMART duce comunicarea şi tehnologia într-un sport considerat solitar.

Cu ajutorul unui smartphone Galaxy S7, conectat la placa de surf, sportivul Gabriel Medina reuşeşte să comunice cu cei rămaşi pe malul oceanului. În clipul video cu iz melodramatic lansat de Samsung, vedem mesajele pe care fanii săi i le transmit şi care sunt vizualizate pe un display LED aflat pe placa de surf.

samsung-galaxy-surfboard-01

Samsung Galaxy Surfboard este, bineînţeles, doar un concept. Ar avea succes o astfel de placă inteligentă? Rămâne de văzut.

Cert este că ideea nu e tocmai rea. Să primeşti pe placă informaţiile legate de puterea vântului, de dinamica valurilor, de condiţiile meteo în general poate fi un avantaj în căutarea valului perfect.