Samsung Galaxy Tab Active2. O tabletă rezistentă, optimizată pentru mediul de afaceri

Data: 24/10/2017 | Autor: .

Samsung Galaxy Tab Active2Samsung Galaxy Tab Active2 este a doua generație a tabletei pentru mediul de business, lansată de sud-coreeni.Gadgetul oferă o gamă variată de funcţii, precum integrarea datelor biometrice, modul multi-window şi capablităţi S Pen care funcţionează în condiţii extreme de muncă,relatează GadgetReport.ro

Tableta include un ecran de 8.0” WXGA TFT (1280×800),prins într-o carcasă protejată împotriva şocurilor produse de la 1.2m înălţime, rezistenţă la apă şi praf prin certificarea IP68.

Samsung Galaxy Tab Active2 este propulsată de un procesor Samsung Exynos 7870 și 3GB. Tableta rulează Android 7.1 de pe un spațiu de stocare de 16 GB, extensibil prin microSD de până la 256GB.

Folosind camera îmbunătăţită de 5MP cu Auto Focus de 8MPl, utilizatorii vor putea capta fotografii la calitate mai bună, fie că vorbim de fotografii ale cardului de identitate sau imagini scanate, necesare în activitatea pe care o desfășoară.

Un nou scanner de amprentă oferă o autentificare mai sigură, iar funcţia de recunoaştere facială reprezintă o opţiune comodă de deblocare a dispozitivului cu o singură mână. Atunci când tableta este sincronizată cu noul giroscop şi senzorii geomagnetici, angajaţii vor beneficia de o gamă mai largă de capabilităţi ale realităţii augmentate (AR). AR poate acum să fie folosită cu Galaxy Tab2 pentru programul de training al angajaţilor şi pentru gestionarea relaţiilor cu clienţii, companiile având astfel posibilitatea să-şi pregătească angajaţii într-un mediu realist fără a fi nevoie să se deplaseze în teren. Aceasta conţine, de asemenea, funcția NFC.

Samsung Galaxy Tab Active2 dispune și de conectivitate LTE, încărcare facilă şi rapidă cu un control eficient al bateriei mai multor dispozitive şi pini de semnal suplimentar pentru conectarea opțională la tastatură.

Samsung Galaxy Tab Active2 are opţiuni profesionale de prindere la bordul vehiculelor destinate flotelor comerciale și sectorului public prin parteneriate cu Gamber Johnson și Ram®Mounts. Cu ajutorul colaborării cu ECOM Instruments, au fost integrate noi funcții ce oferă protecţie împotriva condiţiilor extreme regăsite în industria petrolieră, farmaceutică şi chimică. Alte funcţionalităţi sunt scanarea portabilă a codurilor de bare oferită de Koamtac, curelele de mână produse de Otterbox şi tastaturile ultrarezistente portabile de la iKey.

Samsung Galaxy Tab Active2 include și o variantă îmbunătățită a noului S Pen, cu 4096 puncte de presiune şi opţiunea air command. S Pen dispune de asemenea de certificare IP68 pentru rezistenţă la apă şi praf pentru a fi folosit în medii exterioare, chiar şi în condiţii meteorologice nefavorabile.

Samsung Galaxy Tab Active2 va fi disponibil începând din aceasta luna la un pret inca neanuntat.

Specificaţii Samsung Galaxy Tab Active2

 

  Samsung Galaxy Tab Active2
DISPLAY 8.0” WXGA TFT (1280×800)
PROCESOR Samsung Exynos 7870
Octa-core 1.6GHz
COMPATIBILITATE LTE Cat.6 (300Mbps)
MEMORIE 3GB + 16GB
microSD de până la 256GB
CAMERĂ 8.0MP AF + 5.0MP, Flash
PORT USB 2.0 Type C, Pogo Pin
SENZORI Accelerometru, Senzor de amprentă, Senzor Gyro, Senzor geomagnetic, Senzor Hall, Senzor de proximitate, Senzor de lumină RGB
CONECTIVITATE WIRELESS Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4GHz+5GHz)
Wi-Fi Direct, BT 4.2, NFC
GPS GPS + GLONASS
DIMENSIUNI, GREUTATE 127.6 x 214.7 x 9.9mm, 415g (Wi-Fi) / 419g (LTE)
CAPACITATEA BATERIEI 4,450mAh, Înlocuibil
SISTEM DE OPERARE Android 7.1
Durabilitate IP68 Rezistenţă la apă şi praf,
1.2m anti-şoc cu carcasă de protecţie,
MIL-STD-810G
Pen S Pen (Certificat IP68, 4096 Puncte de presiune, Air Command)
Securitate Knox 2.8