Philips OLED 4K 9002. Cum arată televizorul de 9999 lei

Data: 30/10/2017 | Autor: .

Philips OLED 4K 9002. Cum arată televizorul de 9999 lei

TP Vision a adus pe piaţa românească televizorul Philips OLED 4K 9002, gadget cu care compania a câștigat în acest an premiul European Imaging and Sound Association (EISA) pentru cel mai bun raport calitate/preț. Televizorul îmbină cele mai noi tehnologii, un ecran OLED animat de puternicul procesor de imagine P5 și tehnologia Ambilight, la care adaugă Android TV și o gamă variată de aplicații pentru a obține o experiență de vizionare ideală. Preţul este pe măsură, de 9999 lei, relatează GadgetReport.ro

Philips OLED 4K 9002 are o diagonală de 139 cm și redă imaginea la calitate video Ultra-HD 4K cu o rezoluție de 3840×2160.
Tehnologia Ambilight cu trei laturi se conectează perfect cu ecranul OLED fără ramă iar componenta HDR (High Dynamic Range) alături de gama largă de culori vibrante oferă o experiență vizuală excepțională.

Televizorul folosește Tehnologia Triple Ring și motorul de procesare DTS HD Premium Sound pentru un sunet mai puternic și mai clar. Tehnologia de intensificare a sunetului Philips Triple Ring îmbunătățeste puterea mediilor și a bass-ului ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot bucura de un sunat mai bogat, în timp ce procesorul DTS HD Premium Sound asigură o calitate audio superioară.

Procesorul Philips P5 optimizează imaginile

Procesorul P5 este cel mai avansat motor de imagine pe care televizoarele Philips l-au integrat vreodată. Cu noul Philips P5, care oferă o îmbunătățire a performanței de 50% față de Perfect Pixel Ultra HD, Philips OLED 4K 9002 dispune de imaginea cu cea mai bună calitate. P5 analizează, descompune și tratează individual fiecare din cele cinci variabile care definesc calitatea imaginii: sursa, claritatea, culoarea, contrastul și mișcarea.

Philips OLED 4K 9002 dispune şi de sistemul cu trei laturi Ambilight, astfel că acesta poate opri complet sursa de lumină la fiecare pixel permite redarea unui negru intens. De asemenea, realizează un nivel maxim de redare a albului, asigurând un contrast ridicat și permite reproducerea simultană a elementelor de luminozitate și umbră ale imaginii.

Unghiul de vizibilitate s-a îmbunătățit considerabil față de televizoarele LCD, oferind în plus un grad de luminozitate, contrast și culori incredibil de consistente, indiferent de locul în care privitorul este poziționat.

Android TV și Google Play

Philips OLED 4K 9002 este susținut de sistemul de operare Android TV și este certificat de Google, oferind acces la toate aplicațiile TV, serviciile și conținutul oferit de Google Play Store.

Funcționarea fără efort și navigarea rapidă sunt posibile datorită procesorului puternic Quad Core.

Google Play Store și galeria de aplicații Philips oferă posibilitatea de a avea o colecție online de filme, muzică, aplicații și jocuri.

Mai mult de atât, modelul acesta vine cu o capacitate de stocare de 16 GB care poate fi mărită, ceea ce înseamnă spațiu suficient pentru păstrarea conținutului preferat.

Auzi fiecare detaliu cu DTS HD Premium Sound

Boxele de televizor eficiente necesită un motor de procesare puternic, care păstrează puritatea conţinutului audio original. DTS HD Premium Sound, sistem disponibil pe Philips OLED 4K 9002, a fost conceput pentru a oferi utilizatorilor experienţa pe care o aşteaptă de la procesarea de sunet de înaltă performanţă: sunet surround captivant, cu bas profund şi bogat şi dialog extrem de clar, furnizat la niveluri maxime ale volumului şi fără fluctuaţii, întreruperi sau distorsiuni.

Televizorul Philips OLED 4K 55POS9002 poate fi achiziționat la prețul de 9999 lei, de AICI.