Cele mai performante gadgeturi de fitness Johnson, oficial în România

Data: 8/11/2017 | Autor: .

Cele mai performante gadgeturi de fitness Johnson, oficial în România

Compania Johnson, producătorul de echipamente fitness numărul 1 în Franța și Germania, a inaugurat primul showroom din România. Situat pe Strada Drumul Garii Otopeni, nr. 64, in Otopeni, showroom-ul Johnson oferă o gamă largă de gadgeturi de profil, de la mărci cunoscute precum Matrix, Horizon, Treo, Vision și Tempo, toate produse de Johnson.

În showroom pot fi testate și cumpărate, printre altele, cele mai performante benzi de alergat, aparate de vâslit, biciclete, greutăți, echipamente pentru sălile de sport și alte gadgeturi de fitness de ultimă generație.

Showroom-ul Johnson Fitness Romania face parte dintr-o retea de peste 250 de magazine, aflate in cele mai mari orase ale lumii: Roma, Milano, Atena, Hong Kong, Bangkok, Shanghai, Taipei etc.

Cu sediul central in Taiwan, Johnson Health Tech (JHT) este cel mai mare producator de echipamente de fitness din Asia și numărul 1 in Franța, Germania și Olanda, avand cea mai rapida rata de crestere in industrie.

Brandurile companiei sunt vandute in peste 60 de tari si se comercializeaza in industria profesionala dar si pentru uz casnic.

Afla detalii de aici