Getac S410. Unul dintre cele mai solide şi securizate laptopuri de pe piaţă

Data: 9/11/2017 | Autor: .

Getac S410. Unul dintre cele mai solide şi securizate laptopuri de pe piaţăELKO a lansat pe piaţa românească notebook-ul Getac S410, unul dintre cele mai solide şi mai securizate laptopuri de pe piaţă. Getac S410 d este certificat MIL-STD-810G si IP52, ceea ce inseamna ca poate supravietui caderilor de la inaltimi de pana la 1m, lichidelor, umezelii, vibratiilor, socurilor si temperaturilor extreme, de la -21°C pana la 60°C (conditii de operare) si de la -51°C pana la 71°C, relatează GadgetReport.ro

Porturile I/O de pe noua generaţie Getac S410 sunt prevazute cu protectie si tastatura de tip insula, rezistenta la lichide, protejeaza componentele interne impotriva prafului si umezelii, in timp ce colturile acoperite cu cauciuc si manerul ergonomic din cauciuc asigura un nivel superior de protectie.

Ecranul Full HD LumiBond® 2.0 de 14” aduce o experienta tactila, asigurand suport pentru pana la 10 atingeri simultane, chiar si atunci cand sunt folosite manusi, in timp ce luminozitatea de pana la 800cd/m2 garanteaza lizibilitatea perfecta, chiar si in lumina puternica a soarelui (optional, este disponibil si un ecran HD cu 1000cd/m2).

Dincolo de protecţia la condiţii dificile, Getac S410 oferă soluţii hardware de ultimă generaţie. Laptopul include procesoarele Intel® CoreTM i5/i7 de Generatie 8, care ofera mai multa putere de procesare si sunt mai eficiente din punct de vedere energetic.

Multumita solutiei grafice Intel UHD Graphics 620, interfetelor Wi-Fi 802.11ac si Bluetooth 4.2 si designului care permite inlocuirea rapida a bateriei, utilizatorii pot experimenta acum toate avantajele performantei mobile.

Una dintre cele mai importante noutati pentru S410 este camera sa IR disponibila optional, care suporta recunoastere faciala cu integrare Windows Hello, pentru o autentificare mai rapida si o securitate sporita. Impreuna cu TPM 2.0 si Opal 2.0 SSD – ambele disponibile in mod standard pentru S410 – utilizatorii au acum la dispozitie o solutie mobila extrem de sigura, pe care o pot folosi fara griji oriunde au nevoie.

Getac a proiectat S410 avand in vedere suportul unei game vaste de optiuni de securitate inglobate in Windows 10.

TPM 2.0 monitorizeaza si protejeaza sistemul la pornire, asigurandu-se ca acesta nu a fost compromis inainte de a oferi controlul sistemului de operare, in timp ce BitLocker protejeaza datele stocate, utilizate sau transferate. Tehnologia avansata de criptare hardware pentru SSD – Opal 2.0 – protejeaza impotriva accesului neautorizat datele confidentiale stocate pe acesta.

Optiunile de autentificare multiple, printre care camera IR, cititorul de amprente, cititorul Smartcard si cititorul RFID cu doua frecvente (LF/HF), functioneaza in tandem cu instrumentele de protectie ale Microsoft Windows 10, precum Windows Hello si Microsoft Passport, adaugand astfel un nivel suplimentar de protectie. In cazul in care sistemul este pierdut sau furat, solutia optionala Absolute DDS permite dezactivarea lui de la distanta.

Camera in infrarosu (IR) optionala furnizeaza imagini clare, indiferent de conditiile de iluminare, ceea ce imbunatateste acuratetea si securitatea sistemului de recunoastere faciala. Iluminarea IR ii permite camerei sa capteze informatii aditionale pentru a determina daca in fata obiectivului se afla o persoana sau o simpla fotografie a unui utilizator autorizat.

Solutiile de andocare pentru vehicule de la Gamber-Johnson si Havis fac din notebook-ul semi-rugged Getac S410 alegerea ideala pentru domeniul sigurantei publice, caci porturile de tip tri-pass-through le permit ofiterilor sa conecteze simultan antene WWAN, WLAN si GPS de mare putere, amplasate la exterior.

Pretul este pe măsura tehnologiei. Getac S410 costă aprox. 1250 de dolari, iar pe piaţa românească poate fi găsit la preţuri între 6000 şi 8000 de lei.