Samsung Galaxy Watch3 Titanium. O nouă versiune pentru cel mai nou smartwatch sud-coreean

Samsung a anunțat noul model din titan pentru Galaxy Watch3. Smartwatch-ul se remarcă prin durabilitatea oferită de carcasa din titan și prin cureaua metalică în nuanța Mystic Black. În rest, toate funcțiile sunt aceleași ca și pe modelele Galaxy Watch3 prezentate de GadgetReport.ro

Samsung Galaxy Watch3 Titanium este disponibil în magazine exclusiv în varianta Bluetooth de 45 mm în nuanța Mystic Black, la prețuri de peste 3149 lei (Detalii AICI). Lungimea curelei metalice se poate regla foarte ușor, în funcție de preferințe.

Dincolo de design-ul elegant, cu aspect premium, modelul Galaxy Watch3 Titanium prezintă și o ofertă versatilă de funcționalități care îmbină confortul cu o experiență semnificativă de monitorizare a sănătății și wellness.

Acesta este dotat cu funcții avansate de monitorizare a sănătății, precum tensiunea arterială și monitorizarea ECG, precum și alte opțiuni pentru fitness și wellness – precum monitorizarea oxigenului din sânge (SPO2), programe de antrenament la domiciliu și gestionarea somnului – pentru a ajuta la o monitorizare cât mai cuprinzătoare a sănătății, chiar și de acasă.

Review Samsung Galaxy Watch 3. Primul ceas inteligent pe care nu l-am scos de la mână

 Galaxy Watch 3, cel mai nou produs cu care Samsung încearcă să concureze cu ceasurile Apple, se remarcă, dincolo de design, prin cel mai avansat sistem de monitorizare a stării de sănătate disponibil pe un ceas inteligent.

La prima vedere, Samsung Galaxy Watch 3 seamănă, ca design cu generația Gear S3, însă într-o versiune mult mai rafinată. Ceasul îl poți cumpăra în două versiuni, de 41 mm respectiv 45 mm, ambele fiind livrate într-o cutie cu totul nouă, cu un accent ceva mai premium față de generațiile precedente.

Versiunea mai mare, de 45 mm,  are un ecran foarte luminos și bine calibrat, de 1.4 inchi (34mm), Circular Super AMOLED, cu rezoluția 360 x 360 pixeli, cu funcția Always On Display și acoperit cu Corning Gorilla Glass DX.

Față de Gear S3, c este mai subțire, mai mic (45 x 46.2 x 11.1 mm) și cu aproximativ 15% mai ușor, având numai 53.8 grame, în varianta de oțel. Pe laterală ai cele două butoane clasice de control, iar pe spate senzorii pentru funcțiile inteligente.

Citește continuarea în materialul de mai jos.

Review Samsung Galaxy Watch 3. Primul ceas inteligent pe care nu l-am scos de la mână

 

Galaxy Watch3
Culoare Oțel inoxidabil: Mystic Bronze, Mystic Black, Mystic Silver

Titan: Mystic Black

 
Material  

Carcasă din oțel inoxidabil cu curea din piele premium

Carcasă din titan cu curea metalică

 
Dimensiuni & Greutate 45mm: 45 x 46.2 x 11.1 mm, 53.8g (Stainless Steel) / 43g (Titan)

41mm: 41 x 42.5 x 11.3 mm, 48.2g (Oțel inoxidabil)

*măsurat fără curea

 
Display 45mm: 1.4” (34mm) / 41mm: 1.2” (30mm)

360 x 360 Super AMOLED, Full Color Always On Display,

Corning® Gorilla® Glass DX

 
Baterie 45mm: 340mAh / 41mm: 247mAh

încărcare wireless WPC

 
AP Exynos 9110 Dual core 1.15 GHz  
Sistem de operare Tizen Based Wearable OS 5.5  
Memorie 1GB RAM + 8GB stocare internă  
Connectivitate LTE*, Bluetooth v5.0, Wi-Fi b/g/n, NFC, GPS/Glonass/Beidou/Galileo  * Conectivitate LTE disponibilă doar pe modelele LTE  
Senzor Accelerometru, barometru, senzor giroscopic, senzor de lumină,

Senzor optic de ritm cardiac, senzor electric pentru inimă

 
Durabilitate 5ATM + IP68 / MIL-STD-810G  
Compatibilitate Android: Android 5.0↑, RAM 1.5GB↑ / iOS: iPhone 5↑, iOS 9.0↑