Samsung GalaxyS II trece pe Android 4.0

Data: 12/02/2012 | Autor: .

Samsung va lansa, incepand cu 1 martie, update-ul de software la Android Ice Cream Sandwich pentru Samsung Galaxy S II si Galaxy Note. Informatia este data ca sigura de Eldar Murtazin, una dintre cele mai solide surse din industria mobilelor, relateaza nextweb.

Murtazin a postat pe twitter un mesaj in care afirma ca update-ul oficial va incepe sa ruleze din primele zile ale lunii martie, treptat, in functie de tara si operatorul de telefonie.

Update-ul la Android 4.0 va fi disponibil prin Samsung Kies software pentru Galaxy S II, Galaxy S II LTE, Galaxy Note, Galaxy R, Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 8.9, Galaxy Tab 7.7 and Galaxy Tab 7.0 Plus.

Anuntul vine dupa ce, pe 20 decembrie, Samsung a anuntat oficial ca va incepe sa updateze software-ul pentru Galaxy S II, Galaxy Note si Galaxy Tab din primul trimestru al anului 2012. Vedeti detalii aici.

Despre Galaxy S, in continuare niciun cuvant. Dupa ce, initial, s-a spus ca ar urma sa primeasca un Android ‘Value Pack’, Samsung a precizat ca hardware-ul telefonului n-ar suporta Android 4.0.

Potrivit expertilor, decizia vine, in fapt, sa ii forteze pe utilizatori sa treaca pe noile generatii de telefoane.